Skip to content

Wat onze klanten zeggen

Werken als huid- en laserspecialiste is een ongelooflijk lonende carrière omdat je iedere dag je klanten helpt om zich zo zelfverzekerd en mooi mogelijk te voelen. Al met al kan het best even duren voordat iemand de stap zet om van zijn of haar onzekerheden af te komen en bij mij terecht komt. Ik hoor klanten achteraf dan ook vaak zeggen dat ze jaren eerder hadden moeten beginnen en dat ze zich veel meer op hun gemak voelen dan ze van tevoren hadden gedacht.

Ik begrijp volledig dat er factoren zijn die je ervan weerhouden om bepaalde behandelingen te doen, zoals bijvoorbeeld de prijs, dat je bang bent dat het pijn zal doen of dat je het eng vindt om je kleren bij een vreemde uit te doen voor de behandeling. Daarom wil ik graag een verhaal met je delen van een van mijn klanten en haar ervaring bij stralend.

Klant verhaal:

Een paar jaar terug was ik op zoek naar wat ontspanning voor mijn huid en kwam ik terecht op de website van Stralend. Na een fijne behandeling was ik verkocht en ben ik sindsdien om de zes weken te vinden bij deze fantastische salon voor een goede facial. 

Maar ik was ook benieuwd naar het laseren van ongewenste haargroei en vroeg Jasmine om meer informatie. Ze legde me geduldig uit hoe het werkte en ik besloot mijn oksels als eerste aan te pakken. Inmiddels heb ik ook mijn benen en bikinilijn laten laseren en het was de beste beauty-investering die ik ooit heb gedaan. Geen last meer van die vervelende haargroei en ik voel me daardoor een stuk zelfverzekerder (in de zomer). Ik heb geen last meer van rode bultjes of jeuk wat ik voorheen wel had. Scheren zorgde voor mij altijd voor irritatie en stoppels kwamen snel terug.

Jasmine heeft me altijd voorzien van fijne adviezen en ik ben blijvend fan van Stralend. Aan iedereen die twijfelt over het laseren wil ik graag meegeven dat het een fantastische keuze is! Jasmine is eerlijk over wat wel en niet werkt en geeft altijd superleuke tips en adviezen.

Door een veilige omgeving te creëren, klanten te voorzien van het juiste advies en eventuele overgebleven zorgen aan te pakken, hoop ik mijn klanten te helpen hun onzekerheden te overwinnen. We kunnen dan samen met volle overtuiging gaan werken aan hun gezondheids- en schoonheidsdoelen. Als we samen ergens voor gaan, is er zoveel mogelijk.

Share Post: