Skip to content

Huidbehandelingen

Stralend facials

heading

Bij Stralend willen we dat jij de behandeling krijgt die bij jou past. We bieden 4 verschillende facials aan als basis. Wil je alleen de facial? Dat kan. Kies een facial uit onderstaande keuzes.

Wil je liever nog iets toevoegen zoals een bindweefselmassage of een moment onder de LED lamp? Dan kun je deze nog aan je facial toevoegen als ‘add on’.  Je vindt de add ons als je op ‘lees verder’ klikt, of bij het maken van een afspraak. Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons. 

45 min | €60

Wil je even helemaal tot rust komen? Onze Relax Facial is het ultieme tijd-voor-jezelf-moment. Rust uit terwijl wij je huid behandelen met de natuurlijke producten van Tropic Skincare. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen. Met deze behandeling kom je niet alleen tot rust, maar krijgt je huid ook een boost. Laat je huid weer stralen en loop relaxt de deur uit met onze Relax Facial.

Lees verder ->

45 min | €67,50

Kan jouw huid wel een boost gebruiken en wil je je huidconditie verbeteren? Onze Improve Facial is de perfecte keuze. Met de natuurlijke Tropic Skincare en Esse producten behandelen we je huid met de zorg die het nodig heeft. We maken een behandelplan voor je specifieke doelen. Wil je je huid beter hydrateren? Of wil je de textuur verbeteren? Met de Improve Facial helpen we je om je doelen te behalen.

Lees verder ->

60 min | €85

Heb je last van acne? Dan is de Acne Facial voor jou gemaakt. We kunnen helpen om je acne weer onder controle te krijgen. Misschien heb je al verschillende dingen geprobeerd en nog geen resultaat gezien? De Acne Facial doet ’t anders. We gebruiken een natuurlijke aanpak met holistische benadering met maar één doel: het beste resultaat.

Lees verder ->

45 – 60 min | €67,50 – €87,50

Jouw huid is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte gezichtsbehandeling die is afgestemd op jouw unieke huid en behoeftes? Dan is de Tailor Made Facial iets voor jou. We gaan samen met jou werken aan jouw huidbehoeftes en maken een persoonlijk behandelplan. Dat verdient jouw huid. 

Lees verder ->

Onze merken

Wij werken als enige in Nederland met het merk Tropic Skincare. Deze producten worden met de hand gemaakt en bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. We vinden het namelijk belangrijk dat we je zo gezond en stralend mogelijk weer de deur uit laten lopen. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey in Engeland. Op die manier kunnen we je helpen aan een gezondere huid, terwijl we deze in balans laten. Sinds kort werken wij met een nieuw merk in de salon, Esse. Esse is een merk dat zich richt op het herstellen van het microbioom van de huid. Dit is heel belangrijk bij het aanpakken van huidproblemen en daarom is Esse een mooie toevoeging binnen het concept van Stralend.   

Stralend Facials

Een huidbehandeling bij Stralend

Bij Stralend vinden we het belangrijk om goed voor je huid te zorgen; je hebt immers maar één huid die je hele leven mee moet gaan. En dat doen we door deze alleen met natuurlijke producten te behandelen en de behandeling af te stemmen op wat voor jou belangrijk is. We merken dat andere salons zich vooral op symptoombestrijding richten en daarbij niet altijd rekening houden met de gezondheid van de huid. Door te behandelen met chemische middelen om symptomen te bestrijden, wordt je huid aangetast en uit balans gebracht. Dat kan anders, vinden wij.

Jouw huid-specialist

heading

Meet Romy

Kom je langs voor een facial bij Stralend Skin, dan kom je langs bij Romy. Zij vertelt je graag wat meer over haar behandelingen.

“Als huidspecialist vind ik het belangrijk om een juiste mix van behandelingen aan te bieden. Bij mij kun je daarom niet alleen terecht voor een huidverbeterende behandeling, maar ook voor een ontspannen behandeling, of voor korte beauty enhancements zoals: epileren, harsen of het verven van je wimpers en wenkbrauwen.

Naast schoonheid, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van acné. Ik focus me hierbij niet alleen op het geven van een gerichte behandeling, maar ik vind het ook belangrijk om je te voorzien van het juiste advies betreft voeding en productgebruik voor thuis. Dat is immers net zo belangrijk om de juiste resultaten te blijven behalen. Ik kies dus voor een holistische aanpak: waarbij we van binnen- en buitenaf werken.

Samen met jou heb ik één doel: het krijgen of het behouden van een mooie, gezonde huid en een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Want zeg nou eerlijk, dat verdient toch iedereen? Klinkt dat als iets waar jij ook aan toe bent? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.”

FAQ

Veelgestelde vragen

De producten van Tropic Skincare zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt met zachte ingrediënten. Dit betekent dat ze voor de meest gevoelige huid gemaakt zijn en de huid dus zullen kalmeren.

Onze huid is opgemaakt uit verschillende laagjes. Wanneer we met producten aan de gang gaan, kunnen we tot en met de opperhuid (epidermis) in werken. Door gebruik te maken van een LED-lamp kunnen we de diepere huidlaagjes op een gezonde manier ook meepakken.

Als je zwanger bent, is alleen de Relax Facial geschikt. De andere behandelingen kunnen we weer oppakken na je zwangerschap. Als je borstvoeding geeft mag je alle facials doen in overleg.

Gelukkig kunnen we meerdere huidklachten aanpakken met de LED-lamp. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, kunnen we op verschillende Nanometers in de huid werken en dus stimuleren wat op die diepte zit.

 

  • Blauw licht werkt in op de bacteriën die acné veroorzaken en verkleint de poriën.
  • Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en de bloedcirculatie in het gezicht. Daarmee vervaagt het fijne lijntjes.
  • Geel licht vervoert zuurstof naar de huidcellen. Dit maakt de huid sterker tegen invloeden van buitenaf.
  • Groen licht brengt de huid in balans en verlicht mogelijke tekenen van stress in het gezicht.

Hoe bestel ik Tropic en Esse?

heading

Je kunt deze producten toevoegen aan jouw skincare routine. We bestellen ze graag voor je. Neem een kijkje op de website van Tropic of Esse en geef je favoriete producten aan ons door via de mail. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de salon, dan kijken we met je mee en adviseren we je de beste producten die passen bij jouw huid. Bestel je liever via de mail dan sturen wij vervolgens een betaalverzoek als de producten binnen zijn. Haal ze op in de salon of laat ze makkelijk bij jou thuis bezorgen.

Tropic Skincare

heading

Tropic Skincare

Bij Tropic Skincare geloven we in de kracht van de natuur. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke chemicaliën en dierproeven. Van reinigers tot moisturizers, elk product is ontworpen om je huid te voeden en te verjongen. Ervaar de luxe van natuurlijke huidverzorging en geef je huid de liefde die het verdient met Tropic Skincare.

Tropic Skincare maskers - Stralend - facials
Video afspelen

Esse

heading
Video afspelen

Esse 

Je huid is een ecosysteem dat wordt beschermd door een levend pantser van nuttige bacteriën. Esse bestaat om dit te optimaliseren.

Het productassortiment van Esse is wetenschappelijk samengesteld voor alle huidtypes – met prebiotica, probiotica en actieve ingrediënten om de huid weer op zijn best te krijgen.