Skip to content

Anti-cellulite

Verminder cellulite en huidverslapping en geef je zelfvertrouwen een boost

Door middel van de nieuwste technologie gecombineerd met tips over gezonde voeding gaan wij jou helpen om jouw droomlijf te creëren

Herken jij dit?
Video afspelen

Ik kan jou helpen om jouw droom lijf te realiseren

heading

Cellulite, bijna 90% van de mensen heeft er last van, vooral vrouwen. Cellulite wordt gevormd als vetdeeltjes en vochtdeeltjes zich mengen en ophopen in het lichaam. Dit geeft de karakteristieke sinaasappelhuid. Cellulite wordt deels genetisch bepaald en het is moeilijk om er helemaal vanaf te komen, maar er zijn wel manieren om het sterk te verminderen en je een mooie gladde huid geven. Stralend biedt je deze mogelijkheid met onze anti-cellulite behandeling waar we de meest geavanceerde technieken gebruiken van de Maximus. De Maximus was vroeger het geheime wapen voor veel beroemdheden, maar nu is deze behandeling beschikbaar voor jou en mij.

De Maximus van Pollogen is een high-tech esthetisch systeem dat niet-chirurgische technieken gebruikt voor huidverbetering, huidverstrakking, vet reductie en anti-cellulite. Twee up-and-coming en klinisch bewezen technologieën zorgen dat de behandelingen met de Maximus langdurig aanhouden. Dit alles zonder pijn en zonder hersteltijd. 

Tripollar:

De nieuwste ontwikkelingen in radiofrequentietechnologie worden gebruikt om de verschillende lagen in de huid te stimuleren. Doordat de al aanwezige collageenvezels samentrekken, wordt de huid strakker met een direct resultaat. Ook zet de RF speciale cellen in het bindweefsel (fibroblasts) aan om nieuw collageen en elastine aan te maken, waardoor ook na de behandeling de huid steeds steviger en gladder wordt, fijne lijnen en rimpels verminderen en verdwijnen èn de huid een betere tonus en complexie krijgt.

TriLipo:

Radiofrequentie zorgt ook voor een diepe verhitting (tot 42 graden) van zowel de dermis als de hypodermis (de huid). Dit zorgt ervoor dat het vet in de vetcellen vloeibaar wordt waardoor vetreductie gestimuleert wordt en cellulite vermindert. Dit wordt gecombineerd met Dynamic Muscle Activation (DMA). Door de DMA worden er onderhuidse spiercontracties veroorzaakt. Hiermee versterk je je onderhuidse spieren en geef je ze een mooie lift. Dit sculpt het gezicht en lichaam en geeft een mooie strakke huid. Het vocht en het vet uit de cellen worden via de lymfe uit de weefsels verwijderd. Dit is de perfecte manier om vet veilig te verminderen. 

Instant Sculpt

199,-
T.w.v. €240,-
  • 3 Anti-cellulite behandelingen
  • Tips over hoe je door middel van voeding je cellulite en/of extra kilo's kunt verminderen. Omdat je voeding heel veel invloed heeft op jouw lichaam

Nutrition Sculpt

390,-
T.w.v. €480,-
  • 6 Anti-cellulite behandelingen
  • Tips over hoe je door middel van voeding je cellulite en/of extra kilo's kunt verminderen. Omdat je voeding heel veel invloed heeft op jouw lichaam
Populair

Premium Sculpt

499,-
T.w.v. €660,-
  • 8 Anti-cellulite behandelingen
  • Tips over hoe je door middel van voeding je cellulite en/of extra kilo's kunt verminderen. Omdat je voeding heel veel invloed heeft op jouw lichaam
  • Natuurlijke lichaamsverzorging van Tropic t.w.v. €20,-

Heb je vragen over welk programma het beste is voor jou? Neem dan contact op met mij en we gaan samen kijken hoe we jouw droom lichaam het beste kunnen realiseren.

Tevreden klanten

heading

Ik heb de Anti-cellulite behandelingen gehad bij Jasmine en ik zou niet blijer kunnen zijn met mijn ervaring. Zij was niet alleen super gastvrij en professioneel, ik heb zoveel vertrouwen in mezelf gekregen door haar behandelingen. Eindelijk straalt mijn huid en de transformatie met mijn cellulite is echt geweldig! Ik heb zin om door te gaan met meer  behandelingen bij Jasmine. Ik zou willen dat ik eerder in mijn leven naar haar had kunnen gaan!

Mijn huid is strakker en gelift en de zware cellulitis op mijn dijen is drastisch verminderd. Ik ben eindelijk nu zelfverzekerd genoeg om weer bikini’s te dragen! Dat heb ik al jaren niet meer gedaan. Jasmine’s behandelingen hebben me geholpen om me in mijn 40 jaren sterker te maken en ze is zo’n kalm, positief  en oprecht persoon. Zo blij Jasmine en haar behandelingen te hebben gevonden. 

Stralend_voor1 Stralend_na1
Stralend_voor2 Stralend_na2

Het programma om jouw droom lijf te realiseren

heading
Het is mijn missie om door middel van Stralend Skin & Body Clinic een salon te creëren die met jou meekijkt. Een salon die verder met je meedenkt dan alleen behandelen. De weg naar een stralende huid bestaat namelijk nog uit zo veel meer. Daarom heb ik verschillende programma’s ontwikkeld, speciaal voor jullie die graag gezonder en zelfverzekerder door het leven willen.

Droom jij van…

De zones die wij het meeste behandelen zijn de billen, bovenbenen voorkant, bovenbenen achterkant en de buik. We kunnen ook de kuiten, armen, lovehandles en het gezicht behandelen. 

De Anti-cellulite behandeling wordt vaak niet als pijnlijk ervaren. Het is eerder een gek gevoel waar je aan moet wennen maar het is goed verdraagbaar. 

Als je twijfelt welke programma het beste bij jou past, plan gerust een intake in met mij en dan kijken we samen naar de beste oplossing

Er zijn in het algemeen minimaal 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Jasmine is erg vriendelijk. De salon is erg schoon en mooi ingericht. Ze legt van te voren alles goed uit en tijdens de behandeling zorgt ze ervoor dat alles prettig en goed verloopt. Erg professioneel!

Yentl Haertlein

Onze merken

heading
Video afspelen