Skip to content

Anti-cellulite behandeling

Verminder cellulite en geef je zelfvertrouwen een boost

heading

Anti-cellulite in combinatie met Cupping

Sinds kort biedt Stralend haar anti-cellulite behandelingen aan via Melanie. Melanie is gespecialiseerd in ‘transformational cupping’ en is sinds kort te vinden in ons pand. Melanie pakt cellulite aan door te kijken naar je voeding, je beweging en je te ondersteunen door middel van ons welbekende apparaat gecombineerd met cuppen. Waarom we deze combinatie hebben gemaakt? Cellulite is een ophoping van afvalstoffen, vetcellen en in veel gevallen vocht. Wanneer de doorbloeding in onze benen slechter wordt, krijgen we meer last van cellulite. Door de huid te gaan doorbloeden met ons anti-cellulite apparaat en blokades in de bindweefsel aan te pakken door midddel van cuppen, kunnen we cellulite van beiden kanten aanpakken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Via de bovenstaande knop word je doorverwezen naar de website van Melanie, waar je een afspraak kunt maken voor de anti-cellulite behandeling.

Aangenaam, ik ben Melanie. Bij Healing & Cupping by Melanie kijken we naar het totaalplaatje van body, mind en soul. Voeding, beweging en gezondheid vanuit binnen naar buiten bieden ondersteuning in  jouw proces van healing. Hier kan ik jou ook bij helpen. Het belangrijkste is dat je je weer goed voelt in je lijf met alles wat daar is en vanuit vrijheid kan bewegen.

Je bent welkom!

 

Je kunt nu bij Melanie terecht voor onze anti-cellulite behandeling in combinatie met cupping. Als je al tevreden was over onze anti-cellulite behandeling, kun je deze natuurlijk nog steeds zoals gebruikelijk inplannen. Melanie biedt ook andere behandelingen aan, zodat ze een breed scala aan diensten kan aanbieden voor jullie.

Klik hier om naar de website van Melanie te gaan, waar je alle informatie vindt over de anti-cellulite behandeling en haar andere behandelingen.

De behandeling wordt uitgevoerd in kamer 4 van ons nieuwe en gerenomeerde centrum. Sinds oktober zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie waar we meerdere kamers verhuren aan specialisten die dezelfde kwaliteit en missie nastreven. Melanie huurt een kamer bij Stralend, waardoor we onze bekende anti-cellulite behandeling kunnen blijven aanbieden in een vertrouwde omgeving.

Enige tijd geleden kwam een klant bij mij voor de anti-cellulite behandeling. Tijdens de behandeling vertelde ze dat ze ook bij Melanie kwam voor cupping. We dachten dat het een mooie toevoeging zou zijn als ze naast de anti-cellulite behandeling ook cupping op haar benen kon krijgen. Dit hebben we gedaan en we waren allemaal erg tevreden met het resultaat. Melanie en ik hebben besloten onze krachten te bundelen en streven ernaar jullie het beste van het beste te bieden.

Before & After's

heading
Anti-cellulite behandeling - 11 Anti-cellulite behandeling - 12
Anti-cellulite behandeling - 5 Anti-cellulite behandeling - 7
Anti-cellulite behandeling - 4 Anti-cellulite behandeling - 3
Anti-cellulite behandeling - 2 Anti-cellulite behandeling - 1