instagram

@stralendclinic

 

Anti-Cellulite

  • gratis vrijblijvend intake
  • persoonlijke aandacht
  • belovende resultaten

Wat is anti-cellulite?

Cellulite, bijna 90% van de mensen heeft er last van, vooral vrouwen. Cellulite wordt gevormd als vetdeeltjes en vochtdeeltjes zich mengen en ophopen in het lichaam. Dit geeft de karakteristieke sinaasappelhuid. Cellulite wordt deels genetisch bepaald en het is moeilijk om er helemaal vanaf te komen, maar er zijn wel manieren om het sterk te verminderen. Stralend biedt je deze mogelijkheid met onze anti-cellulite behandeling waar we de meest geavanceerde technieken gebruiken.

Hoe werkt het?

Onze anti-cellulite behandeling zorgt voor een diepe verhitting van zowel de dermis als de hypodermis en voor interne spiercontracties die de huid verstrakken en egaliseren. Radiofrequentie zorgt ervoor dat de huid opgewarmd wordt tussen de 40-42 C°. Dit zorgt ervoor dat het vet in de vetcellen vloeibaar wordt. Door de DMA worden er onderhuidse spiercontracties veroorzaakt. In combinatie met de externe druk van het apparaat worden de vetcellen zo leeg ‘geknepen’. Dit zorgt er dan voor dat de huid er strakker, egaler en mooier uit ziet en voelt. Het vocht en het vet uit de cellen worden via de lymfe uit de weefsels verwijderd.

Voor de behandeling

Voor de behandeling nemen we een kort intake formulier af. Als alles in orde is kunnen we een behandelplan op gaan stellen. Verder hoef je nergens rekening mee te houden voor de behandeling. We prikken een datum in en zien jou op de dag van je behandeling.

De behandeling

Tijdens de behandeling maken wij eerst een voor foto van het te behandelen lichaamsdeel. De behandeling is niet pijnlijk, wel voel je wat tikjes van het apparaat, dit is normaal en je went er snel aan. Als we klaar zijn nemen we ook een na foto, zodat u het resultaat kan bewonderen.

Na de behandeling

Onze anti-cellulite behandeling heeft geen downtime; Het behandelde lichaamsdeel kan wat beurs aanvoelen en het kan net zijn alsof je spierpijn hebt. Ook kan het lichaamsdeel nog wat rood zijn maar dat trekt binnen een korte tijd weer weg. Het vet dat vrij is gekomen moet via de lymfe worden afgevoerd en hier zullen de volgende factoren goed mee helpen: Als nazorg is het belangrijk om genoeg water te drinken, gezond te eten en voldoende in beweging te blijven. Probeer suikers en vet eten te vermijden.

Pakketten Anti-cellulite
6 Behandelingen
€340
4 Behandelingen
€230

Prijzen zijn per behandeling 

Buik

€60

Dijen

€60

Billen - BumLift

€60

Bovenbenen voorkant

€60

Bovenbenen achterkant

€60

Armen

€60

Kuiten

€60

Resultaten

De resultaten zijn per persoon verschillend. Dit komt omdat iedereen een andere levensstijl heeft en omdat het deels genetisch bepaald is. Toch zijn er een paar dingen die je kunt doen om optimale resultaten te bereiken. Dit bespreken we samen bij de eerste behandeling. Om te beginnen doen we een kuur van 6 behandelingen. Deze vinden elke week plaats (dit kan in overleg per persoon verschillen). Na deze 6 behandelingen ben je klaar en zien we je na een half jaar terug voor je top up afspraak.

Waarom Stralend

Stralend staat in het teken van natuurlijk uitstralen. Wij willen dat mensen zich goed en zelfverzekerd voelen als hun eigen zelf. Stralend is ook uniek in alles wat we doen; wij zijn de enige in Nederland met dit anti-cellulite apparaat. Ons apparaat leegt de vetcellen zonder de vetcellen vernietigen, dit maakt de behandeling veilig èn natuurlijk.

Neem contact op

Bel 073 747 00 68 om een gratis intake in te plannen of boek een online afspraak.

Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

jasmine@stralendwaalwijk.nl

073 - 747 00 68

06 39009476 | WhatsApp

DINSDAG 09.00 – 20.00
DONDERDAG 09.00 – 20.00
VRIJDAG 09.00 – 20.00