Skip to content

Over Stralend

Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste intake tot de laatste controle.

heading

Hoi! Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn website. Ik ben Jasmine Oxenvad. In Londen ben ik opgeleid tot Huid- en Laserspecialist. Sinds 3 september 2019 ben ik de trotse eigenaar van Stralend Skin & Body Clinic. Met Stralend heb ik een duidelijke visie voor ogen. Stralend is namelijk geen gewone salon. We zijn een salon die met jóú meekijkt. We denken dan ook verder met je mee dan alleen het behandelen. De weg naar een stralende huid bestaat namelijk nog uit zoveel meer! We hebben er onze missie van gemaakt om onze klanten daar zo goed mogelijk over te informeren en mee te begeleiden. En dat doen we dagelijks met alle plezier!

Stralend Skin & Body Clinic - ingang

Behandeling met nieuwste en beste technieken

heading

Om mijn visie te realiseren ben ik erg selectief geweest in het kiezen van samenwerkende partners en de apparaten die ik gebruik. Al onze apparaten en merken zijn expliciet gekozen om jou het best mogelijke resultaat te bieden. Dit kan ik mogelijk maken door onder andere mijn Engelse achtergrond. Engeland is namelijk één van de meest vooroplopende landen in beautybranche. Door mijn kennis over, bezoeken aan en liefde voor het land kan ik inspelen op nieuwe trends en de nieuwste technologieën gebruiken bij Stralend!

Beste prijs- kwaliteitverhouding

heading

Wij bij Stralend kiezen graag voor een duurzame oplossing. Stralend werkt daarom als enige in Nederland met 100% natuurlijke, 100% veganistische en cruelty free producten van Tropic Skincare.

Niet onbelangrijk: deze producten bevatten helemaal geen gevaarlijke stoffen! Ofwel: veilig voor jou en jouw gezondheid, maar ook goed voor het milieu. Ik vind het belangrijk om mijn klanten te laten zien dat natuurlijke producten ook effectief zijn. Het is mijn passie om met jou tot in de details mee te denken en jou van het beste advies te voorzien zodat we samen het beste resultaat gaan behalen!

Tropic Skincare producten - Stralend Skin & Body Clinic

Onze merken

heading

Heb je last van ongewenste haargroei en wil je dit aanpakken door middel van laserbehandelingen? Weet je niet welke apparatuur je het beste resultaat gaat geven? Of vind je het heerlijk om je huid af een toe een opknapbeurt te geven en vind je het fijn om betrouwbare en natuurlijke producten te gebruiken? Stralend biedt de perfecte oplossing door middel van 3 echte topmerken: Tropic, Candela en Pollogen.

Pollogen

Jong of oud, slank of volslank, veel vrouwen krijgen last van cellulitis en verslapping van de huid. Sterren en beroemdheden gaan regelmatig onder het mes om ‘het perfecte lichaam’ te creëren. Wat wij echter veel belangrijker vinden bij Stralend, is dat je op jouw manier er goed uitziet, zonder de inzet van plastische chirurgie. Door middel van de nieuwste technologieën kunnen we bij Stralend als enige in Nederland met ons unieke apparaat dit bereiken.

Candela

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Ze krijgen vaak bultjes en irritaties van het scheren en verlangen naar iets wat voor altijd ongewenste haargroei zal stoppen. Met de Candela GentleMax PRO bied ik een effectieve behandeling, die je binnen 4-6 keer van je ongewenste haar af gaat helpen. Door een laser te gebruiken die CE medisch goedgekeurd is, zorgen we voor een veilige en effectieve behandeling.

Tropic Skincare - Stralend Skin & Body Clinic Waalwijk

Tropic is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk. Het merk is ontwikkeld door Susan Ma in Surrey, Engeland, waar de producten met de hand gemaakt worden. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen en zijn geschikt voor alle huidtypes. In Engeland is Tropic the next big thing en wordt het steeds bekender bij de sterren.