Skip to content

Behandelingen

We'll Help You Renew Yourself with Amazing Treatments

heading

Anti-cellulite & Vetvermindering

Onze anti-cellulite behandeling zorgt voor een diepe verhitting van zowel de dermis als de hypodermis en voor interne spiercontracties die de huid verstrakken en egaliseren. Deze behandeling is ook goed voor vetvermindering en lymfe drainage.

Hoe werkt het?

Radiofrequentie zorgt er voor dat de huid opgewarmd wordt tussen de 40-42 C°. Dit zorgt ervoor dat het vet in de vetcellen vloeibaar wordt. Door de DMA worden er onderhuidse spiercontracties veroorzaakt. In combinatie met de externe druk van het apparaat worden de vet cellen zo leeg ‘geknepen’. Dit zorgt er dan voor dat de huid er strakker, egaler en mooier uit ziet en voelt.

Laser Ontharen

Laser ontharen is gericht op het verwijderen van ongewenst haar bij zowel mannen als vrouwen. Er wordt een geconcentreerde lichtbundel vrijgelaten, welke wordt omgezet in warmte. Deze warmte gaat via het pigment van het haartje naar het haarzakje, wat hierdoor verschroeit. Zo kan er zich daar geen nieuwe haar vormen. De haren kunnen het beste in de groeifase worden behandeld. Doordat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zijn, zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig.

Laser ontharen zorgt ervoor dat uw huid vrij van haar wordt, maar daarnaast ook gladder aanvoelt en u er stralend en jonger uitziet!

Facials

Geef niet alleen jezelf maar ook je huid een cadeautje met een ontspannende facial. Hierbij maak ik gebruik van het merk Tropic. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey waar de producten met de hand gemaakt worden. In Engeland is Tropic inmiddels the next big thing!

De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Tropic is een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijk is, waardoor het voor alle huidtypes geschikt is.

Gratis proefbehandeling bij
Laser Ontharen

Start nu met jouw gepersonaliseerde pakket en zeg vaarwel tegen jouw onzekerheden!