Skip to content

Behandelingen

Straal jij al vanbuiten?

heading

Bij Stralend hebben we diverse behandelingen, die jou laten stralen en de mooiste versie van jezelf laten worden. Zo bieden we facials, laserontharingen en anti-cellulitebehandelingen aan. Ontdek welke behandeling het beste bij jou past.

Laser ontharen onderbenen - Stralend - De GentleMax PRO

Laserbehandelingen

Wil je een gladde huid, zonder irritaties en gevoeligheid?

Ongewenste haargroei kan je onzeker maken. Een dag naar het strand of een middag zwemmen sla je misschien liever over. Hierdoor vergeet je wellicht om te genieten. Dat moet natuurlijk veranderen.

Bij onze laserbehandelingen focussen we op het verminderen van ongewenst haar. We werken met een laser die al jarenlang gebruikt wordt om hoogwaardige laserbehandelingen te verzorgen. Zo kunnen we zo snel, veilig en aangenaam mogelijk laseren. Lees meer over laserbehandelingen.

heading

Anti-cellulitebehandelingen

Wil je een gezonde huid, die er stralender uitziet?

Misschien heb je last van de welbekende sinaasappelhuid. Wist je dat bijna 90% van de mensen hier last van heeft? Cellulite is dus eigenlijk heel normaal, maar het kan je onzeker maken. Er zijn verschillende manieren om cellulite sterk te verminderen.

Bij onze anti-cellulitebehandelingen werken we met de Maximus. De behandeling vermindert je cellulite. Hierdoor wordt jouw huid strakker en stralender. Lees meer over anti-cellulitebehandelingen.

Anti-cellulite behandeling bovenbenen - Maximus van Pollogen
heading
Tropic Facial - Stralend Skin & Body Clinic

Facials

Ben je toe aan een momentje voor jezelf?

Je bent druk. Een momentje voor jezelf schiet er snel bij in. Voordat je het weet, is de dag alweer voorbij. Het is belangrijk om regelmatig een ontspanningsmomentje voor jezelf in te plannen. Verwen jezelf met een heerlijke facial met massage.

Bij Stralend werken we met twee merken, Tropic en Esse. Deze producten worden met de hand gemaakt met oog op het herstellen van ons microbioom en bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. Zo natuurlijk mogelijk: daar houden we van. Lees meer over facials.

Welke behandeling kies jij?

Ga je voor ontspanning of huidverbetering? Kies voor jezelf en maak een afspraak.