Skip to content

Laser ontharen

Nooit meer last van stoppels en irritaties! Geniet van een super gladde huid.

 

Door effectieve behandelingen zorgen wij ervoor dat jij veel minder last hebt van ongewenste haargroei

 

Herken jij dit?

heading
Video afspelen

Dames

Ik kan je helpen en dat doe ik zo

heading

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de GentleMax PRO, een medisch laserapparaat. De GentleMax PRO maakt gebruik van een koelingssysteem dat de behandeling zo prettig mogelijk maakt. Bij Laser ontharen wordt er een geconcentreerde lichtbundel vrijgelaten welke wordt opgenomen door het pigment van het haartje. Dit licht wordt omgezet naar warmte in het haarzakje en dit zorgt ervoor dat de haarzak afsterft.

Hoewel je na één behandeling al een verschil ziet, is het belangrijk te onthouden dat alleen de haartjes in de groeifase goed contact met het haarzakje maken en dus alleen die haarzakjes verdwijnen. Door de hormonale regeling van haargroei zijn niet alle haarzakjes tegelijk in de groeifase (anders zou iedereen periodiek kaal en op andere tijden overbehaard zijn). Daarom zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om het overgrote deel van de haartjes te verwijderen.

Laser ontharen zorgt ervoor dat uw huid vrij van haar wordt, gladder aan voelt en niet meer geïrriteerd raakt.

Ik ben begonnen met de behandeling voor Laser Ontharen bij Stralend Skin & Body Clinic. Nu 2 behandelingen gehad en ik ben zeer tevreden, zie al duidelijk verschil! Fijne, ontspannen sfeer en vriendelijk personeel.

IMG_1496 IMG_1497
IMG_1499 IMG_1498

Ik ben begonnen met het laseren van mijn rug. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ik had al na de eerste behandeling resultaat. Over een paar weken heb ik de volgende behandeling en ik kan niet wachten om het eind resultaat te zien. Vind de prijs die er voor de behandelingen word gerekend goed in vergelijking met de kwaliteit. Aardige meid die haar werk goed doet.

Eerlijk advies

heading

Veel mensen zijn gedupeerd door valse marketingstrategieën vol met foutieve beloftes. Ik zie het dagelijks terugkomen op social media, in mijn omgeving en in de ervaringen van mijn klanten bij andere salons. Dit heeft me geïnspireerd om Stralend op te zetten: een transparant bedrijf dat eerlijk advies geeft en er alles aan doet om het gewenste resultaat te behalen zodat jij stralend de deur uit loopt!

DSC05588

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja, je dient de avond vóór je afspraak het gehele behandel gebied te scheren zodat de huid haar vrij is. Tijdens het behandel traject mag je ook blijven scheren. Epileren of harsen mag echter niet.

Zonnen in de twee weken vóór je behandeling is onverstandig. Aangezien de laserstralen opgenomen worden door pigment is de kans op pigmentvlekken verhoogd. Als je binnen die 2 weken contact met Uv-straling hebt gehad (zon of zonnebank) of gebruik hebt gemaakt van zelfbruinende crème, kunnen we je helaas niet behandelen. Houd hier rekening mee wanneer je je afspraak inplant.

Als je nog geen 18 jaar bent, ontwikkelen je hormonen zich nog steeds. Dit zorgt voor nieuwe haargroei met als gevolg dat het traject wat langer zal duren voordat je permanent resultaat ziet.

Als je twijfelt of laser ontharen werkt op jouw haren, plan dan een gratis proefbehandeling in en zie hoe jouw haren op de laser reageren. 

Ik heb nog maar 3 behandelingen gehad en heb al bijna geen ongewenste haargroei meer. Super blij met het resultaat! Dankjewel Jasmine 

Susan de Vries

Onze Laser

heading

Een vrouw scheert tijdens haar leven gemiddeld 11.500 keer haar benen en geeft ongeveer €10.000 aan scheerspullen uit.
Waarom scheren als u kunt besparen?
GentleMax PRO – ‘s werelds toonaangevende laserontharingsmethode. 80% permanente haarvermindering in slechts 3 behandelingen.

Voor meer informatie over de voordelen van de GentleMax PRO vergeleken met andere behandelmethodes, neem contact op met ons.

Video afspelen