Skip to content

Laser ontharen

Ben je klaar om ongewenste haargroei te verminderen?

heading

Ongewenste haargroei kan een grote belemmering zijn in je dagelijks leven. Bij Stralend bieden we effectieve laserbehandelingen aan die de haargroei aanpakken en ervoor zorgen dat de huid weer glad en gezond is. Zo hoef jij nergens meer onzeker over te zijn en kun je weer gaan genieten en stralen.

Door effectieve laserbehandelingen zorgen wij ervoor dat jouw huid weer glad en gezond is en de ongewenste haargroei verleden tijd is. Twijfel je of laseren wel werkt in jouw situatie of wil je graag persoonlijk advies? Wij bieden gratis proefbehandelingen aan zodat jij vrijblijvend het laseren kunt uitproberen en zelf kunt ervaren wat het voor jou kan doen.

Hoe werkt laseren?

Je hebt vast weleens gehoord van laseren. Het klinkt misschien spannend, maar dat is het niet. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtbundel vrijgelaten, die wordt omgezet in warmte. Hierdoor verschroeit het haarzakje. Daar kan dan geen nieuwe haar meer groeien.

Je ziet na één behandeling al verschil. Toch is het belangrijk om te onthouden dat alleen de haartjes in de groeifase goed contact met het haarzakje maken. Alleen die haarzakjes verdwijnen. Door de hormonale regeling van haargroei zitten niet alle haarzakjes tegelijkertijd in de groeifase. Dat is maar goed ook, want anders zou iedereen periodiek kaal zijn. Daarom zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om het overgrote deel van de haartjes te verwijderen. Laser ontharen zorgt ervoor dat je huid glad aan voelt en niet geïrriteerd raakt.

Laser ontharen onderbenen - Stralend - De GentleMax PRO
Video afspelen

Ons stappenplan om jouw huid te laten stralen

Het persoonlijke behandelplan

Bij Stralend sta jij centraal. Tijdens ons eerste gesprek nemen we jouw wensen door en vullen we een intakeformulier in. Ook leggen we graag uit wat je van ons kunt verwachten, zodat jij een eerlijk beeld krijgt en een goede keuze kunt maken. Om een persoonlijk behandelplan op te stellen, houden wij rekening met jouw huid- en haartype.

De laser

Wij werken met een laser genaamd de GentleMax PRO. Deze laser is geschikt voor alle huidtypes. De GentleMax PRO werkt veilig en effectief, daarom hebben we gekozen om te werken met deze laser. Ook heeft dit apparaat een grote spotsize, waardoor meerdere haarzakjes tegelijkertijd worden gelaserd. De behandeltijd is door deze manier van werken minimaal.

De behandelingen

Tijdens het laseren voel je de warmte als de laser flitst. De laser heeft een koelingssysteem, waardoor de huid gelijk afkoelt. Tijdens de behandeling blijven we communiceren met jou en passen we onze behandelmethode aan op jouw wensen. Na de eerste behandeling merk je al verschil. Voor een optimaal resultaat raden we meestal een kuur van 6-8 behandelingen aan met een periode van 4-8 weken tussen de behandelingen. Dit is afhankelijk van het gebied en de haarkleur.

Het resultaat

Natuurlijk gaan we altijd voor het allerbeste resultaat. De haren worden van buitenaf behandeld. We hebben dus geen invloed op je hormonen. Je zult merken dat je haren veel minder, lichter en dunner terugkomen. Het resultaat is afhankelijk van je hormonen, huidtype, haarkleur en haargroei. Dit bespreken we uiteraard vooraf in je behandelplan. Na 6 of 8 behandelingen kan het nodig zijn om één keer per jaar een top-upbehandeling te doen. Ook dit is voor iedereen anders.

Dames

Laser ontharen prijslijst - Stralend Skin & Body Clinic

Prijzen zijn per behandeling. Momenteel geldt de actieprijs

FAQ

Veelgestelde vragen

De avond voor je afspraak dien je het gehele behandelgebied te scheren. Zorg dat de huid haarvrij is. Tijdens het behandeltraject mag je ook blijven scheren. Epileren of harsen is onverstandig en raden wij af.

We kunnen niet op witte, grijze of rossige haren laseren. De laserstraal wordt opgenomen door het pigment van het haartje, dus alleen haren met pigment kunnen worden behandeld. Twijfel je? Dan plannen we een proefbehandeling om te kijken hoe jouw haren reageren.

Dit is afhankelijk van de zone die we gaan laseren. Met het laseren van oksels en bikinilijn zijn we ongeveer 15 minuten bezig. Wil je een wat grotere zone laten laseren, zoals de benen? Dan zullen we zo’n 30 minuten bezig zijn.

Na de behandeling kan je huid gevoelig zijn. De huid moet zijn warmte kwijt, dus het is belangrijk om 24 uur na je afspraak geen sauna of bad te nemen, niet te zwemmen en niet intensief te sporten. Je mag na de behandeling wel scheren, maar dit zal niet nodig zijn. Epileren en harsen mag tijdens je lasertraject niet.

Wij vinden het heel belangrijk dat jij als klant de juiste keuze maakt en een behandeling kiest die voor jou werkt. Door het laseren eerst vrijblijvend te proberen kun je kijken hoe jouw haren er op reageren en kun je het resultaat zelf ervaren. Na je eerste behandeling zullen de haren uitvallen, wanneer deze goed gepakt hebben, waardoor je al binnen een proefbehandeling resultaat zult merken. We doen bij een proefbehandeling 1 oksel laseren zodat je de haargroei kunt vergelijken met de andere oksel. 

Je hormonen ontwikkelen zich nog als je 18 bent. Dit zorgt ervoor dat het traject langer duurt, voordat je permanent resultaat ziet.

Ga je in de zon, onder de zonnebank of smeer je zelfbruincrème op vier weken voor je behandeling? Dan is het onverstandig om te gaan laseren. De laserstralen worden opgenomen door het pigment. Als je in de zon hebt gelegen, wordt de kans op pigmentvlekken vergroot. Let op: dit geldt zowel voor zonnen in de zon als onder een zonnebank, of door middel van een zelfbruincrème. Helaas kunnen we je dan niet behandelen. Wil je hier rekening mee houden wanneer je een afspraak inplant?

Bij bikini groot laseren we alles, dus ook bij de bilrand en tussen de billen. Bij bikini klein laseren we alles wat buiten je broekje valt, dus de doorlopende bikinilijn. De behandeling gaat altijd in overleg. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Ben jij toe aan een gladde huid?

heading

Wil je ook werken aan je cellulite of lekker komen ontspannen? Bekijk dan hier onze andere behandelingen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Onze Laser

heading

Een vrouw scheert tijdens haar leven gemiddeld 11.500 keer haar benen en geeft ongeveer €10.000 aan scheerspullen uit. 

Waarom scheren als je kunt besparen? GentleMax PRO – ‘s werelds toonaangevende laserontharingsmethode. 80% permanente haarvermindering in slechts 3 behandelingen.

Voor meer informatie over de voordelen van de GentleMax PRO vergeleken met andere behandelmethodes, neem contact op met ons.

Laser ontharen - De GentleMax PRO
Video afspelen