Skip to content

Waarom gebruikt Stralend GentleMax Pro

Bij Stralend kun je terecht voor laserbehandelingen. In verschillende zones kunnen wij ongewenste haargroei aanpakken en verminderen. De laser die wij hiervoor gebruiken is de GentleMax Pro. Dit is een laser van medische kwaliteit die een combinatie van twee golflengten van licht gebruikt om haarzakjes te richten. Deze golflengten zijn 755 nanometer en 1064 nanometer, die beide worden geabsorbeerd door de melanine in het haarzakje. Door deze twee golflengten te combineren, kan dit apparaat zich effectief richten op een breed scala aan haartypes en huidtinten, waardoor het een veelzijdige optie is voor ontharing.

Een van de belangrijkste voordelen van de GentleMax Pro is de snelheid en efficiëntie. De laser gebruikt een grote spotgrootte, wat betekent dat hij grotere delen van het lichaam in minder tijd kan behandelen. Dit maakt de behandeling comfortabeler voor patiënten, aangezien zij minder lang in de stoel hoeven te liggen, en ze hoeven er ook minder sessies voor te komen. Op die manier hebben ze dus sneller een haarvrije zone.

Een ander voordeel van de GentleMax Pro is de ingebouwde koeltechnologie. De laser heeft een gepatenteerd Dynamic Cooling Device (DCD) dat vóór elke laserpuls een cryogene verkoelende mist op de huid spuit. Dit helpt de huid af te koelen en eventuele pijntjes tijdens de behandeling te verminderen of zelfs helemaal te vermijden. De DCD helpt ook om de huid te beschermen tegen thermisch letsel, waardoor de behandeling veiliger en effectiever wordt.

De GentleMax Pro heeft ook aanpasbare behandeling instellingen, waarmee wij de intensiteit, pulsduur en spotgrootte van de laser kunnen aanpassen op basis van het huidtype, het haartype en het behandelingsgebied van onze klanten. Dit maakt de behandeling persoonlijker en zorgt ervoor dat elke patiënt de meest effectieve en comfortabele behandeling krijgt.

Ten slotte wordt de GentleMax Pro ondersteund door Candela’s reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie. Candela is een toonaangevende fabrikant van medische lasers en de GentleMax Pro is een van hun meest populaire en vertrouwde apparaten. Candela staat namelijk bekend om hun toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, en hun lasers worden voortdurend verbeterd en bijgewerkt om de best mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Kortom, de GentleMax Pro-laser van Candela wordt beschouwd als een van de beste lasers voor ontharing vanwege zijn veelzijdigheid, snelheid, efficiëntie, ingebouwde koeltechnologie, aanpasbare behandeling instellingen en reputatie voor kwaliteit en innovatie. Wil je graag beginnen met laseren? Of twijfel je erover? Dan is het belangrijk om een specialist te kiezen die een hoogwaardige laser zoals de GentleMax Pro gebruikt om de best mogelijke resultaten te garanderen.

Share Post: