instagram

@stralendclinic

 

Huidverstrakking

  • gratis vrijblijvend intake
  • persoonlijke aandacht
  • belovende resultaten

Wat is Huidverstrakking?

Huid verslapping ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht of door huid die uitgerekt is tijdens de zwangerschap of na het heel erg afvallen. Stralend biedt de mogelijkheid om fijne lijnen en diepere rimpels te verminderen en de huid te verstrakken met onze huidverstrakking behandeling.

Hoe werkt het?

Onze huidverstrakkings behandeling zorgt voor een diepe verhitting van zowel de dermis als de hypodermis en voor interne spiercontracties die de huid verstrakken en egaliseren. Radiofrequentie zorgt ervoor dat de huid opgewarmd wordt tussen de 40-42 C°. Dit zorgt ervoor dat collageen zich gaat verstrakken en aanmaken. Door de DMA worden er onderhuidse spiercontracties veroorzaakt. Dit zorgt ervoor dat de spieren sterker en gecontourd worden om een soort lifting effect te geven. Dit zorgt er dan voor dat de huid er strakker en mooier uit ziet en voelt.

Voor de behandeling

Voor de behandeling dient u de intake formulier volledig in te vullen. Of als u liever eerst langs komt bij ons salon mag je een intake inplannen. Als alles in orde is kunnen we een behandelplan op gaan stellen. Verder hoef je nergens rekening meet te houden voor de behandeling. We prikken een datum in en zien jou op de dag van je behandeling.

De behandeling

Tijdens de behandeling maken wij eerst een voor foto van de te behandelende lichaamsdeel. Dan begint de behandeling, elk lichaamsdeel heeft een andere tijd inname. Sit back and relax. Als we klaar zijn nemen we ook een na foto.

Na de behandeling

Onze huidverstrakking behandeling heeft geen downtime, na de behandeling hoef je ook nergens rekening mee te houden.  De behandelde lichaamsdeel kan nog wat rood zijn maar dat trekt zo weer weg. Als na zorg is het belangrijk om genoeg water te drinken om de vocht en collageen te bevorderen.

Prijzen zijn per behandeling 

Buik

€60

Billen

€60

Bovenbenen voorkant

€60

Bovenbenen achterkant

€60

Armen

€60

Resultaten

De resultaten zijn per persoon verschillend. Dit komt omdat iedereen een andere levensstijl heeft. Toch zijn er een paar dingen die je kunt doen om optimale resultaten te bereiken. Dit bespreken we samen bij de eerste behandeling. Om te beginnen doen we een kuur van 6 behandelingen deze vinden elke week plaats (dit kan in overleg per persoon verschillen). Na deze 6 behandelingen ben je klaar en zien we je na een half jaar terug voor je top up afspraak.

Waarom Stralend

Stralend staat in het teken van natuurlijk uitstralen. Wij willen dat mensen zich goed en zelfverzekerd voelen als hun eigen zelf. Stralend is ook uniek in alles wat we doen, wij zijn de enige in Nederland met dit huid verstrakkende apparaat! Onze behandeling is veilig en natuurlijk.

Neem contact op

Bel 073 747 00 68 om een gratis intake in te plannen of boek een online afspraak.

Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

jasmine@stralendwaalwijk.nl

073 - 747 00 68

06 39009476 | WhatsApp

DINSDAG 09.00 – 20.00
DONDERDAG 09.00 – 20.00
VRIJDAG 09.00 – 20.00