Skip to content

Facials

Nooit meer een droge en gevoelige huid maar een huid die goed gevoed is door natuurlijke producten

Door gebruik te maken van natuurlijke producten zorgen wij ervoor dat jouw huid de juiste voeding krijgt en hierdoor gaat stralen.

Herken jij dit?

heading
Video afspelen

Ik kan je helpen en dat doe ik zo

heading

Door middel van Tropic Skincare kan ik bij Stralend 100% natuurlijke producten aan bieden die jouw huid kalmeren en in balans brengen. Ook geef ik graag tips over hoe jij dagelijks je huid goed bij kunt houden en hoe jij je huid van binnen kunt voeden. Hierdoor komt niet alleen je huid in balans maar ook je lichaam. 

Tropic

heading

Veel mensen zijn bewuster bezig met wat ze eten, drinken en ook met wat ze op hun huid smeren. Veel chemische stoffen in cosmetica worden immers door de huid opgenomen.

Tegenwoordig zitten er veel schadelijke stoffen in verzorgingsproducten en is het moeilijk een effectief, natuurlijk alternatief te vinden. Stralend heeft dè oplossing. Wij werken als enige in Nederland met het merk Tropic. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey in Engeland, waar de producten met de hand gemaakt worden. In Engeland is Tropic inmiddels The next big thing. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Tropic is een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijk is, waardoor het voor alle huidtypes geschikt is. Geef niet alleen jezelf maar ook je huid een cadeautje met een ontspannende facial.

Tropic Facial 60 min.

Speciaal voor mensen die graag even willen ontspannen en weer hun huid willen op frissen
55

of 3 behandelingen voor €137
  • Reiniging - scrub - tweede reiniging van gezicht - massage van nek en schouders - masker - voedende producten

Tropic Facial 90 min.

Voor mensen die graag willen ontspannen en hun huidproblemen willen verbeteren
85

of 3 behandelingen voor €212
  • Reiniging - scrub - tweede reiniging van gezicht - massage van nek en schouders - masker - voedende producten
  • LED light mask

Stralend Facial 90 min.

Voor mensen die fijne lijntjes willen verminderen en hun huid textuur willen verbeteren
105

of 4 behandelingen voor €327
  • Reiniging - scrub - tweede reiniging van gezicht - massage van nek en schouders - masker - voedende producten
  • Huidverstrakking d.m.v. Radio Frequentie - Maximus apparaat
  • LED light mask
Populair

Mooie salon, leuke vriendelijke gastvrouw, fijne producten die heerlijk aanvoelen en lekker ruiken. De massage was geweldig en super ontspannend.

Sonja Vos

Droom jij van...

heading

Stralend Facial

heading

Huidverstrakking

Huidverslapping ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Stralend biedt de mogelijkheid om fijne lijnen en diepere rimpels te verminderen en de huid te verstrakken met onze huidverstrakking behandeling. Dit doen we door middel van, Radiofrequentie (RF). RF laat de collageenvezels samentrekken met directe huidverstrakking als resultaat. Speciale cellen in het bindweefsel (fibroblasten) worden gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt dus strakker en steviger en krijgt een betere textuur.

LED-light mask 

Lichttherapie of LED-behandelingen bestaan ​​al meer dan 30 jaar en werden oorspronkelijk ontwikkeld voor astronauten om te helpen bij het genezen en herstellen van weefsel.

De voordelen van led-lichttherapie zijn talrijk. Ze helpen met het behandelen van acne, het reguleren van de natuurlijke olieproductie, het stimuleren van collageen en elastine en het minimaliseren van roodheid en rimpels. Van bepaalde golflengten is zelfs aangetoond dat ze donkere vlekken en een ongelijkmatige teint verminderen. Bij Stralend combineren we het LED light mask met onze natuurlijke producten en ons huidverstrakkende apparaat, de Maximus. 

Onze merken

heading

Stralend staat in het teken van een natuurlijke uitstraling. Wij willen dat mensen zich goed en zelfverzekerd voelen als hun eigen zelf. Stralend is ook uniek in alles wat we doen; wij zijn de enige in Nederland die Tropic gebruiken en verkopen. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Tropic is een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijk is, waardoor het voor alle huidtypes geschikt is.