Skip to content

Facials

Ben je toe aan ontspanning?

heading

Het leven vraagt steeds meer van ons, zowel op het gebied van werk en relaties, als zorg. Een momentje voor jezelf kan er soms bij inschieten. Bij Stralend vinden we het belangrijk om juist dat moment te nemen. Door gebruik te maken van natuurlijke producten en ontspannende massagetechnieken, hopen we jou een heerlijk ontspanmoment te geven.

Hoe werken onze producten?

Veel mensen zijn bewuster bezig met wat ze eten, drinken en ook met wat ze op hun huid smeren. In cosmetica zitten helaas nog veel chemische stoffen, die ook worden opgenomen door de huid. Het is moeilijk om een effectief en natuurlijk alternatief te vinden.

 

Wij werken als enige in Nederland met het merk Tropic Skincare. Deze producten worden met de hand gemaakt en bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. We vinden het namelijk belangrijk dat we je zo gezond en stralend mogelijk weer de deur uit laten lopen. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey in Engeland.

Stralend Facials
Video afspelen

Onze facials

Tropic Facial

60 minuten
55
  • Wil je een uurtje heerlijk ontspannen? We maken jouw huid schoon en laten je tot rust komen met een heerlijke ontspannende massage. Een must om jouw huid te laten stralen.

Tropic Facial

90 minuten
85
  • Wil je ultiem ontspannen? De Tropic Facial is een verlengde van de Tropic Facial. We besteden ook aandacht aan de diepere huidlaagjes. Zo geven we je huid een boost met de LED-lamp.

Stralend Facial

90 minuten
105
  • Wil je je huid laten stralen? Door de lymfe drainage massage met de Gua Sha steen, zorgen we ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden. Met de LED-lamp stimuleren we de diepere huidlagen.

Jouw huid-specialist

heading

Leer Romy kennen

Sinds mei 2023 werkt Romy als huidtherapeut bij Stralend Waalwijk. Met al meer dan 6 jaar ervaring in de huidverbetering, is zij een ware toevoeging aan onze salon. We stellen je graag aan haar voor.

Huidverbetering, ontspanning en kleine verwenmomentjes komen bij Romy samen. Zij wordt blij van zichtbare resultaten op het gebied van huidverbetering en nog meer van blije, tevreden klanten.

Heb je last van acné? Dan kan Romy je verder helpen met haar holistische aanpak. Naast alleen de buitenkant, kijkt ze ook naar de binnenkant. Wat heeft jouw huid van binnen en buiten nodig? Romy geeft je daarom graag eerlijk advies over voeding en productgebruik. Het krijgen of behouden van een mooie, gezonde huid staat centraal in alle behandelingen die zij geeft.

Zien we je snel in de salon? Romy ontmoet je daar graag!

Stralend Facial - Tropic Facial 60 minuten

Ben je klaar voor ontspanning en een glowy skin?

heading

Ben je klaar voor ontspanning en een glowy skin?

Ben je toe aan een momentje voor jezelf en wil je je huid weer laten stralen? Maak dan gelijk een afspraak. Wil je ook werken aan je cellulite of ben je benieuwd naar ontharen? Bekijk dan hier onze andere behandelingen.

FAQ

Veelgestelde vragen

De producten van Tropic Skincare zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt met zachte ingrediënten. Dit betekent dat ze voor de meest gevoelige huid gemaakt zijn en de huid dus zullen kalmeren.

Onze huid is opgemaakt uit verschillende laagjes. Wanneer we met producten aan de gang gaan, kunnen we tot en met de opperhuid (epidermis) in werken. Door gebruik te maken van een LED-lamp kunnen we de diepere huidlaagjes op een gezonde manier ook meepakken.

Als je zwanger bent, is alleen de Tropic Facial van 60 minuten geschikt. De andere behandelingen kunnen we weer oppakken na je zwangerschap. Als je borstvoeding geeft mag je alle facials doen in overleg.

Gelukkig kunnen we meerdere huidklachten aanpakken met de LED-lamp. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, kunnen we op verschillende Nanometers in de huid werken en dus stimuleren wat op die diepte zit.

 

  • Blauw licht werkt in op de bacteriën die acné veroorzaken en verkleint de poriën.
  • Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en de bloedcirculatie in het gezicht. Daarmee vervaagt het fijne lijntjes.
  • Geel licht vervoert zuurstof naar de huidcellen. Dit maakt de huid sterker tegen invloeden van buitenaf.
  • Groen licht brengt de huid in balans en verlicht mogelijke tekenen van stress in het gezicht.

Tropic Skincare

heading

Tropic Skincare

Je kunt deze producten toevoegen aan jouw skincare routine. We bestellen ze graag voor je. Neem een kijkje op Tropic’s website en geef je favoriete producten aan ons door. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de salon, dan kijken we met je mee en adviseren we je de beste producten die passen bij jouw huid. Vervolgens sturen wij een betaalverzoek als de producten binnen zijn. Haal ze op in de salon of laat ze makkelijk bij jou thuis bezorgen.

Tropic Skincare maskers - Stralend - facials
Video afspelen