Skip to content

Facials

Een facial bij Stralend

heading

Bij Stralend vinden we het belangrijk om goed voor je huid te zorgen; je hebt immers maar één huid die je hele leven mee moet gaan. En dat doen we door deze alleen met natuurlijke producten te behandelen en de behandeling af te stemmen op wat voor jou belangrijk is. We merken dat andere salons zich vooral op symptoombestrijding richten en daarbij niet altijd rekening houden met de gezondheid van de huid. Door te behandelen met chemische middelen om symptomen te bestrijden, wordt je huid aangetast en uit balans gebracht. Dat kan anders, vinden wij.

Onze merken

Wij werken als enige in Nederland met het merk Tropic Skincare. Deze producten worden met de hand gemaakt en bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. We vinden het namelijk belangrijk dat we je zo gezond en stralend mogelijk weer de deur uit laten lopen. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey in Engeland. Op die manier kunnen we je helpen aan een gezondere huid, terwijl we deze in balans laten. Sinds kort werken wij met een nieuw merk in de salon, Esse. Esse is een merk dat zich richt op het herstellen van het microbioom van de huid. Dit is heel belangrijk bij het aanpakken van huidproblemen en daarom is Esse een mooie toevoeging binnen het concept van Stralend.   

Stralend Facials

Onze facials

Bij Stralend bieden we verschillende facials aan die bijdragen aan een gezonde huid. We bieden jou ontspanning terwijl we ervoor zorgen dat je met een stralende huid de salon verlaat. Ons ruime aanbod in facials zorgt ervoor dat we op allerlei verschillende wensen en huidbehoeftes kunnen inspelen. Je kunt bij ons kiezen voor de volgende behandelingen:

Ontspanning

heading

Tropic Signature facial

45 min | €60

Tijdens de Tropic Signature Facial reinigen we de huid op verschillende manieren en epileren we de wenkbrauwen. Vervolgens laten we je tijdens het masker tot rust komen met een ontspannende nek- & schoudermassage. Kortom, de Tropic Signature Facial is de ideale behandeling voor iedereen die toe is aan een moment voor zichzelf.

Facial massage

30 min | €40

Wil je graag ontspannen en jezelf laten verwennen maar heb je niet veel tijd? Dan is de Facial massage iets voor jou. In een half uur kom je heerlijk tot rust tijdens een massage van het gezicht, de nek en de schouders. We zorgen ervoor dat je een half uur even aan niks anders hoeft te denken dan aan je eigen relaxmodus.

 

Tropic Relaxing Facial

75 min | €85

De Tropic Relaxing Facial is een uitgebreide facial waarbij ontspanning centraal staat. Tijdens het eerste gedeelte van de behandeling reinigen we de huid op verschillende manieren, worden de wenkbrauwen geëpileerd en verwijderen we onzuiverheden wanneer nodig. Tijdens het tweede gedeelte kom je heerlijk tot rust tijdens een uitgebreide massage van het gezicht, de nek en schouders. En tot slot plaatsen we je tijdens het masker onder de LED lamp die de diepere huidlagen een boost geeft. Een ultiem verwenmoment voor jou en je huid!

 

Tropic Intense facial

90 min | €105

Wil je extra lang ontspannen maar ook aandacht besteden aan de diepere huidlagen? Dan is de Tropic Intense Facial een perfecte keuze om jouw huid een boost te geven. We reinigen de huid op verschillende manieren, epileren de wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden en laten je tijdens het masker tot rust komen met een ontspannende nek- & schoudermassage. Om ons te richten op de diepere huidlagen maken we vervolgens gebruik van de LED- lamp die de diepere lagen van je huid een boost geeft. Tot slot sluiten we af met heerlijke bindweefselgrepen waardoor jouw huid gaat stralen!

Huid verbetering

heading

Bindweefsel massage gelaat

30 min | €42,50

Deze huid verbeterende massage wordt uitgevoerd in de diepere laag van de huid waardoor het bindweefsel soepeler wordt. Het soepel maken van de huid zorgt onder andere voor een verbeterde doorbloeding en een verbeterde huidconditie. Je huid voelt hierna heerlijk warm aan en ziet er gelift uit. Deze behandeling is ook aan te raden in kuurverband voor een mooi resultaat.

 

 

Bindweefselmassage & LED lamp

60 min | €85

Een huid verbeterende boost! Deze behandeling is puur gericht op het verbeteren van de huid. Tijdens deze behandeling werken we zowel met bindweefsel grepen als LED licht waardoor het collageen in de huid wordt gestimuleerd. Deze behandeling is aan te raden als je wilt stralen voor bijvoorbeeld een feestje, het geeft je een prachtige glow, maar ook wanneer je je stoort aan rimpels en/of verslapping van de huid. Tevens is deze behandeling in te zetten om acne littekens te behandelen.

Clear out facial

60 min | €70

Heb je last van onzuiverheden? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Tijdens deze behandeling reinigen we de huid op verschillende manieren en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna brengen we een masker aan zodat je huid tot rust kan komen en deze gevoed wordt. Tot slot laten we de huid nog even kalmeren onder de LED lamp.

Beauty Enhancements

Los in te boeken of tijdens de behandeling

  • Epileren/ harsen wenkbrauw
  • Harsen bovenlip
  • Harsen bovenlip en kin
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers
  • Verven wenkbrauwen en wimpers

 

 

Esse Facials

heading

Esse Express facial

45 min | €65

Deze behandeling is ideaal als kennismaking of voor diegenen die opzoek zijn naar optimaal resultaat in korte tijd. De producten worden aangepast aan jouw huidbehoefte na een grondige huidanalyse. 

Huidanalyse, Reiniging, Milde peeling, Verwijderen onzuiverheden en/ of epileren, Masker, Ontspannende nek/schoudermassage, Afsluitende verzorging

Esse Experience facial

60 min | €85

Deze gezichtsbehandeling maakt gebruik van de kracht van pre- en probiotica die de microbiële mix op de huid verbeteren.De behandeling is op maat gemaakt om specifieke huidproblemen of wensen aan te pakken. 

Huidanalyse, Reiniging, Dieptereiniging, Milde peeling, Verwijderen onzuiverheden en/of epileren, Ampul, Masker met drukpuntmassage gelaat, Afsluitende verzorging

Jouw huid-specialist

heading

Meet Romy

Kom je langs voor een facial bij Stralend Skin, dan kom je langs bij Romy. Zij vertelt je graag wat meer over haar behandelingen.

“Als huidspecialist vind ik het belangrijk om een juiste mix van behandelingen aan te bieden. Bij mij kun je daarom niet alleen terecht voor een huidverbeterende behandeling, maar ook voor een ontspannen behandeling, of voor korte beauty enhancements zoals: epileren, harsen of het verven van je wimpers en wenkbrauwen.

Naast schoonheid, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van acné. Ik focus me hierbij niet alleen op het geven van een gerichte behandeling, maar ik vind het ook belangrijk om je te voorzien van het juiste advies betreft voeding en productgebruik voor thuis. Dat is immers net zo belangrijk om de juiste resultaten te blijven behalen. Ik kies dus voor een holistische aanpak: waarbij we van binnen- en buitenaf werken.

Samen met jou heb ik één doel: het krijgen of het behouden van een mooie, gezonde huid en een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Want zeg nou eerlijk, dat verdient toch iedereen? Klinkt dat als iets waar jij ook aan toe bent? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.”

Ben je klaar voor ontspanning en een glowy skin?

heading

Naast een gezonde huid vinden we het van groot belang om jou een ontspanmoment te geven in jouw drukke leven. We weten dat het leven steeds meer van ons vraagt, zowel op werkgebied als relaties, en een momentje voor jezelf kan er daarom bij inschieten. Door gebruik te maken van natuurlijke producten en ontspannende massagetechnieken, hopen we jou een heerlijk ontspanmoment én een boost in je zelfvertrouwen te geven. Want met een stralende en gezonde huid zit je meteen weer lekker in je vel.

FAQ

Veelgestelde vragen

De producten van Tropic Skincare zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt met zachte ingrediënten. Dit betekent dat ze voor de meest gevoelige huid gemaakt zijn en de huid dus zullen kalmeren.

Onze huid is opgemaakt uit verschillende laagjes. Wanneer we met producten aan de gang gaan, kunnen we tot en met de opperhuid (epidermis) in werken. Door gebruik te maken van een LED-lamp kunnen we de diepere huidlaagjes op een gezonde manier ook meepakken.

Als je zwanger bent, is alleen de Tropic Facial van 60 minuten geschikt. De andere behandelingen kunnen we weer oppakken na je zwangerschap. Als je borstvoeding geeft mag je alle facials doen in overleg.

Gelukkig kunnen we meerdere huidklachten aanpakken met de LED-lamp. Door gebruik te maken van verschillende kleuren licht, kunnen we op verschillende Nanometers in de huid werken en dus stimuleren wat op die diepte zit.

 

  • Blauw licht werkt in op de bacteriën die acné veroorzaken en verkleint de poriën.
  • Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en de bloedcirculatie in het gezicht. Daarmee vervaagt het fijne lijntjes.
  • Geel licht vervoert zuurstof naar de huidcellen. Dit maakt de huid sterker tegen invloeden van buitenaf.
  • Groen licht brengt de huid in balans en verlicht mogelijke tekenen van stress in het gezicht.

Tropic Skincare

heading

Tropic Skincare

Je kunt deze producten toevoegen aan jouw skincare routine. We bestellen ze graag voor je. Neem een kijkje op Tropic’s website en geef je favoriete producten aan ons door. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de salon, dan kijken we met je mee en adviseren we je de beste producten die passen bij jouw huid. Vervolgens sturen wij een betaalverzoek als de producten binnen zijn. Haal ze op in de salon of laat ze makkelijk bij jou thuis bezorgen.

Tropic Skincare maskers - Stralend - facials
Video afspelen

Esse

heading
Video afspelen

Esse 

Je huid is een ecosysteem dat wordt beschermd door een levend pantser van nuttige bacteriën. Esse bestaat om dit te optimaliseren.

Het productassortiment van Esse is wetenschappelijk samengesteld voor alle huidtypes – met prebiotica, probiotica en actieve ingrediënten om de huid weer op zijn best te krijgen.