Skip to content

Een Stralend uiterlijk

Straal jij al vanbuiten?

heading

Bij Stralend hebben we diverse behandelingen, die jou laten stralen en de mooiste versie van jezelf laten worden. Zo bieden we facials, laserontharingen en anti-cellulitebehandelingen aan. Ontdek welke behandeling het beste bij jou past.

Laser ontharen onderbenen - Stralend - De GentleMax PRO

Laserbehandelingen

Wil je een gladde huid, zonder irritaties en gevoeligheid?

Ongewenste haargroei kan je onzeker maken. Een dag naar het strand of een middag zwemmen sla je misschien liever over. Hierdoor vergeet je wellicht om te genieten. Dat moet natuurlijk veranderen.

Bij onze laserbehandelingen focussen we op het verminderen van ongewenst haar. We werken met een laser die al jarenlang gebruikt wordt om hoogwaardige laserbehandelingen te verzorgen. Zo kunnen we zo snel, veilig en aangenaam mogelijk laseren. Lees meer over laserbehandelingen.

heading

Anti-cellulite in combinatie met Cupping

Wil je een gezonde huid, die er stralender uitziet?

Sinds kort biedt Stralend haar anti-cellulite behandelingen aan via Melanie. Melanie is gespecialiseerd in ‘transformational cupping’ en is sinds kort te vinden in ons pand. Melanie pakt cellulite aan door te kijken naar je voeding, je beweging en je te ondersteunen door middel van ons welbekende apparaat gecombineerd met cuppen. Waarom we deze combinatie hebben gemaakt? Cellulite is een ophoping van afvalstoffen, vetcellen en in veel gevallen vocht. Wanneer de doorbloeding in onze benen slechter wordt, krijgen we meer last van cellulite. Door de huid te gaan doorbloeden met ons anti-cellulite apparaat en blokades in de bindweefsel aan te pakken door midddel van cuppen, kunnen we cellulite van beiden kanten aanpakken. Lees meer over anti-cellulitebehandelingen.

Anti-cellulite behandeling bovenbenen - Maximus van Pollogen
heading
Tropic Facial - Stralend Skin & Body Clinic

Facials

Ben je toe aan een momentje voor jezelf?

Je bent druk. Een momentje voor jezelf schiet er snel bij in. Voordat je het weet, is de dag alweer voorbij. Het is belangrijk om regelmatig een ontspanningsmomentje voor jezelf in te plannen. Verwen jezelf met een heerlijke facial met massage.

Bij Stralend werken we met twee merken, Tropic en Esse. Deze producten worden met de hand gemaakt met oog op het herstellen van ons microbioom en bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. Zo natuurlijk mogelijk: daar houden we van. Lees meer over facials.

Welke behandeling kies jij?

Ga je voor ontspanning of huidverbetering? Kies voor jezelf en maak een afspraak.