Skip to content

Een Stralend innerlijk

Bij Stralend kun je ook terecht om aan je innerlijk te werken. Je kunt pas volledig genieten van je mooie uiterlijk, als je je vanbinnen gelukkig voelt. Ontdek of onze behandelingen voor een stralend innerlijk bij jou passen.

heading

Zijn deze behandelingen iets voor mij?

Je kent het vast wel: dat negatieve stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent. Misschien lukt het je om het stemmetje even te stillen door jezelf een peptalk te geven. Vaak vrolijkt dit je even op, voordat het negatieve stemmetje weer toeslaat.

 

Vrouwen zijn van nature liefdevolle en zachte wezens. Hoe mooi zou het zijn als jij weer volledig in je eigen kracht kunt staan en het leven met zelfvertrouwen tegemoet kijkt? Met onze behandelingen focussen we volledig op het herstellen van jouw innerlijke balans, met behulp van PSYCH-K®.

Waarom biedt Stralend dit aan?

Vanuit PSYCH-K® zijn wij ervan overtuigd dat jouw leven een stuk leuker en makkelijk wordt, wanneer jij jouw overtuigingen verandert.

Stel: jij bent ervan overtuigd dat je niet kunt afvallen, omdat overgewicht nu eenmaal in de familie zit. Door deze overtuiging zal afvallen inderdaad niet makkelijk zijn. Jouw doelen zijn namelijk in conflict met jouw overtuigingen. Soms ben je hier niet eens bewust van. De overtuigingen horen namelijk bij je en heb je misschien al aangeleerd toen je kind was.

Bij PSYCH-K® kijken we naar wat jou in de weg staat en gaan we je herprogrammeren met nieuwe, krachtige overtuigingen. We vervangen die belemmerende overtuigingen die jou in de weg staan om je doelen te bereiken. Hiermee verminderen we ongewenste stress. Lees meer over PSYCH-K®[1]

[1] Link naar pagina ‘Psych-K’

Waarom biedt Stralend dit aan?

Bij Stralend hebben we de afgelopen 3 jaar veel aandacht besteed aan het verbeteren van het uiterlijk. Wat we steeds hoorden van onze klanten, is dat zij kampen met onzekerheden. Deze onzekerheden zitten dieper dan alleen het uiterlijk. In onze salon willen wij op een holistische manier aandacht besteden aan het mentale aspect. Het holisme gaat ervanuit dat alles met elkaar verbonden is en invloed op elkaar heeft, zowel fysiek als mentaal. PSYCH-K® bevrijdt mensen van belemmerende gedachten en overtuigingen. Samen gaan we voor een gelukkigere wereld.

Ben jij klaar om van binnen te stralen?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je jouw onzekerheden aanpakken? Laat ons jou meer vertellen over dit traject.