Skip to content

Tailor Made Facial

Speciaal voor jou

heading

Bij Stralend bieden we verschillende facials aan die bijdragen aan een gezonde huid. We bieden jou ontspanning terwijl we ervoor zorgen dat je met een stralende huid de salon verlaat. Ons ruime aanbod in facials zorgt ervoor dat we op allerlei verschillende wensen en huidbehoeftes kunnen inspelen. 

Tailor Made Facial

Intake: 30 min €30

Behandelingen: 45-60 min / €67,50 - €87,50

Bij Stralend begrijpen we dat geen enkele huid hetzelfde is. Onze Tailor Made Facial staat daarom helemaal in het teken van jouw huid en jouw wensen en behoeften. De Tailor Made Facials zijn op maat gemaakte gezichtsbehandelingen die speciaal afgestemd zijn op jouw huidtype en wensen. Of je nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie of anti-aging effecten, wij zorgen voor een behandeling die precies bij jou past. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te worden!

Tijdens de Tailor Made Facial gaan we samen een plan van aanpak maken waardoor we alles in kunnen zetten om jouw doelen te bereiken. Ben je nieuw bij Stralend? We vragen je eerst een intake in te plannen zodat we alles kunnen analyseren en doorbespreken. Het bedrag van de intake wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen van de eerste behandeling 

Blije Klanten