Skip to content

Relax Facial

Ontspan en geef je huid een boost

heading

Bij Stralend bieden we verschillende facials aan die bijdragen aan een gezonde huid. We bieden jou ontspanning terwijl we ervoor zorgen dat je met een stralende huid de salon verlaat. Ons ruime aanbod in facials zorgt ervoor dat we op allerlei verschillende wensen en huidbehoeftes kunnen inspelen. 

Relax Facial

45 min - €60

Onze Relax Facial, de naam zegt ’t al, staat helemaal in het teken van ontspanning. Het leven vraagt veel van ons en vaak gaan we maar door tot we niet meer kunnen. Des te belangrijk is het om af en toe even tot rust te komen. De Relax Facial geeft jou dit rustmoment. Onze taak? Jouw huid een boost geven met onze Tropic Skincare producten, die 100% natuurlijk zijn. We laten je huid weer stralen en zorgen voor een gezonde huid, van binnen en buiten. En wat is dan jouw taak? Gewoon, ontspannen. Dit is hét tijd-voor-jezelf moment waar jij zo naar verlangt.

Wil je iets toevoegen zoals een uitgebreide gezichtsmassage of een Beauty Enhancement? Dan kun je deze aan je facial toevoegen als ‘add on’.  Kies hier jouw add on: 

Add on's

Add on's kun je bij het inplannen toevoegen aan je behandeling

Bedrag: + €12,50

Bij Stralend Skin & Body Clinic bieden we nu de Uitgebreide Gezichtsmassage Add-On aan voor wie extra wil genieten tijdens een gezichtsbehandeling. Deze luxe toevoeging omvat een uitgebreide gezichtsmassage met unieke technieken die zorgen voor diepe ontspanning en een stralende huid. De massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de huidtextuur en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Door deze add-on te kiezen, geef je je huid de extra aandacht die het verdient, terwijl je tegelijkertijd geniet van een moment van rust en verwennerij.

Bedrag: €15-€40 

Bij Stralend Skin & Body Clinic bieden we naast onze huidverbeterende behandelingen nu ook beauty enhancements aan voor je wenkbrauwen en wimpers.

Kleine Zone €15
– Harsen kin
– Harsen bovenlip
– Harsen wenkbrauwen
– Verven wimpers
– Verven wenkbrauwen
 
Medium Zone €25
– 2 x Kleine zone 
 
Grote Zone €40
– 3 x Kleine zone 
– Harsen gelaat 

Hoe plan ik een facial in?

Maak een keuze uit één van onze basis facials: Relax Facial, Improve Facial, Acne Facial of Tailor Made Facial. Wil je deze uitbereiden? Dat kan met onze Add on's, deze selecteer je bij het in plannen. Wil je je wenkbrauwen harsen of iets vergelijkbaars dan kun je deze ook bij het inplannen als Beauty Enhancement toevoegen

Blije Klanten