Skip to content

Acné Facial

Breng je huid in balans

heading

Bij Stralend bieden we verschillende facials aan die bijdragen aan een gezonde huid. We bieden jou ontspanning terwijl we ervoor zorgen dat je met een stralende huid de salon verlaat. Ons ruime aanbod in facials zorgt ervoor dat we op allerlei verschillende wensen en huidbehoeftes kunnen inspelen. 

Acné Facial

60 min - €85 (Vergoeding door verzekeraar mogelijk)

Meer dan de helft van de mensen in Nederland krijgt er ooit mee te maken: acne. Heb jij ook last van een onrustige huid wegens acne? Onze Acne Facial is ervoor gemaakt om jou verder te helpen. We kiezen ervoor om het anders aan te pakken. Door alleen natuurlijke producten van Tropic Skincare en Esse te gebruiken, behandelen we de huid op een niet-schadelijke manier. We pakken het holistisch aan en kijken naar je innerlijke en uiterlijke schoonheid. We hebben maar één doel: jouw acne onder controle te krijgen en jou weer laten stralen.

Wil je Acné Facial graag ondersteunen met de kennis van onze orthomoleculaire therapeut? Zie onze add on’s. Je kunt deze bij je eerste behandeling samen met ons inplannen na het doornemen van een intake formulier 

Add on's

Add on's kun je bij het inplannen toevoegen aan je behandeling

EMB-bloed of speekseltest: €195 

Acné kan verminderd worden door gebruik te maken van de juiste producten en de huid schoon te houden. Echter komt Acné vaak van binnenuit en daarom vinden wij het belangrijk om dit aan te bieden voor het beste resultaat. Samen met onze interne orthomolucelaire therapeut kunnen we de huid verbeteren van binnen en buiten. Hierbij kunnen we je vitamines, mineralen, vetzuren, hormonen, darmen, intoleranties en veel meer meten om te kijken wat de echte oorzaak is van je acné.

Hormoon speekseltest: €159

In sommige gevallen kan acné ook hormonaal zijn. Om hier achter te kunnen komen nemen wij vooraf een intake met je door en kunnen wij vanuit hier samen met onze interne orthomolucelaire therapeut onze fantastiche hormoon test aanbieden. Hierbij meten we je cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron.

Bedrag: €15-€40 

Bij Stralend Skin & Body Clinic bieden we naast onze huidverbeterende behandelingen nu ook beauty enhancements aan voor je wenkbrauwen en wimpers.

Kleine Zone €15
– Harsen kin
– Harsen bovenlip
– Harsen wenkbrauwen
– Verven wimpers
– Verven wenkbrauwen
 
Medium Zone €25
– 2 x een Kleine zone
 
Grote Zone €40
– 3 x een Kleine zone
– Harsen gelaat 

Hoe plan ik een facial in?

Maak een keuze uit één van onze basis facials: Relax Facial, Improve Facial, Acne Facial of Tailor Made Facial. Wil je deze uitbereiden? Dat kan met onze Add on's, deze selecteer je bij het in plannen. Wil je je wenkbrauwen harsen of iets vergelijkbaars dan kun je deze ook bij het inplannen als Beauty Enhancement toevoegen

Blije Klanten