Skip to content

Improve Facial

Laat je huid Stralen

heading

Bij Stralend bieden we verschillende facials aan die bijdragen aan een gezonde huid. We bieden jou ontspanning terwijl we ervoor zorgen dat je met een stralende huid de salon verlaat. Ons ruime aanbod in facials zorgt ervoor dat we op allerlei verschillende wensen en huidbehoeftes kunnen inspelen. 

Improve Facial

45 min - €67,50

Onze Improve Facial staat in het teken van huidverbetering. We hebben allemaal wel iets wat we aan onze huid zouden willen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de gezondheid, textuur of hydratatie van de huid. Door dat te verbeteren, krijgt de huid een boost en gaat deze weer stralen. Met onze Improve Facial kijken we samen naar jouw huid en maken we een behandelplan aan de hand van jouw huiddoelen. We luisteren naar jouw wensen en gaan altijd voor het best haalbare resultaat. Wil je graag een gezonder uitziende huid? Dat kan! We gaan graag samen met je aan de slag.

Wil je iets toevoegen zoals een bindweefselmassage of een moment onder de LED lamp? Dan kun je deze aan je facial toevoegen als ‘add on’.  Kies hier jouw add on: 

Add on's

Add on's kun je bij het inplannen toevoegen aan je behandeling

Bedrag: + €22,50

Bij Stralend Skin & Body Clinic kun je nu je gezichtsbehandeling uitbreiden met een bindweefselmassage. Deze intensieve massage biedt tal van voordelen voor je huid. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en bevordert de aanmaak van collageen, waardoor je huid steviger en elastischer wordt. Daarnaast helpt het om afvalstoffen af te voeren en de huid te ontgiften, wat resulteert in een frisse, stralende teint. De massage vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidstructuur en zorgt voor een gezonde gloed. Door de bindweefselmassage toe te voegen aan je behandeling, geef je je huid een diepe, herstellende boost.

Bedrag: + €12,50

Bij Stralend Skin & Body Clinic kun je je behandeling nu uitbreiden met de LED-lamp add-on. Deze geavanceerde technologie biedt tal van voordelen voor je huid. De LED-lamp stimuleert de collageenproductie, wat helpt om rimpels te verminderen en voor een stevigere huid zorgt. Bovendien verbetert het de textuur van de huid door roodheid te verminderen en de huid gladder te maken. Het bevordert ook het herstel van beschadigde huidcellen, waardoor de genezing wordt versneld. Daarnaast is de LED-lamp effectief tegen ontstekingen en vermindert het acne-uitbraken. Door de LED-lamp toe te voegen aan je behandeling, geef je je huid een extra boost en zorg je voor optimale resultaten.

Bedrag: + €150

Bij Stralend Skin & Body Clinic bieden we nu huidverbeterende behandelingen aan met de geavanceerde GentleMax Pro laser. Deze innovatieve technologie is niet alleen effectief voor laserontharing, maar ook voor het verbeteren van je huid. De GentleMax Pro stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere, gladdere en jonger uitziende huid. De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en roodheid, waardoor je huid weer straalt. Door deze laserbehandeling toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine, geef je je huid een krachtige boost van binnenuit. Dit is een mooie behandeling om te doen in aanloop naar een bruiloft of speciaal event. Ons advies om dit 3-5 keer te doen met een tussenpoos van 4 weken. Het resultaat wordt zichtbaar na 3-6 maanden omdat we bezig zijn in de diepere lagen van de huid. 

Bedrag: €15-€40 

Bij Stralend Skin & Body Clinic bieden we naast onze huidverbeterende behandelingen nu ook beauty enhancements aan voor je wenkbrauwen en wimpers.

Kleine Zone €15
– Harsen kin
– Harsen bovenlip
– Harsen wenkbrauwen
– Verven wimpers
– Verven wenkbrauwen
 
Medium Zone €25
– 2 x Kleine zone 
 
Grote Zone €40
– 3 x Kleine zone 
– Harsen gelaat 

Hoe plan ik een facial in?

Maak een keuze uit één van onze basis facials: Relax Facial, Improve Facial, Acne Facial of Tailor Made Facial. Wil je deze uitbereiden? Dat kan met onze Add on's, deze selecteer je bij het in plannen. Wil je je wenkbrauwen harsen of iets vergelijkbaars dan kun je deze ook bij het inplannen als Beauty Enhancement toevoegen

Blije Klanten