Stralend Vertrouwen

Transformatie programma voor minder haargroei en meer zelfvertrouwen.

Plan nu een vertrouwens consult
+
proefbehandeling in

Voor wie?

Duizenden vrouwen kampen met onzekerheden door ongewenste haargroei. Ze voelen zich niet vrij om dat leuke rokje te dragen of slaan een dagje naar het strand liever over. Genieten van het leven wordt hierdoor beperkt. Elke dag scheren zorgt ervoor dat je je beschermlaagje verliest. Hierdoor wordt je huid gevoelig en geïrriteerd. Het kan anders!

 

Stralend Vertrouwen is een traject van één jaar, waarbij we niet alleen je ongewenste haargroei aanpakken met 8 supereffectieve laserbehandelingen, maar je daarnaast ook een op maat gemaakte methode bieden om jou te helpen weer vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Stralend Vertrouwen:

Investering:
2.997,-
voor 1 jaar of in 8 termijnen van 397,-
Ontzettend blij met mijn keuze om bij Jasmine met laserontharen te starten. Super vriendelijk onthaal, een leerzame uitleg over het ontharen en een vrijwel pijnloze behandeling. Dit had ik eerder moeten doen! Jasmine neemt echt de tijd voor je en zorgt dat je op je gemak bent.

Wanneer was de laatste keer dat je in jezelf hebt geïnvesteerd?

De methode

Overtuigingen zijn bijzondere dingen. Door ervaringen, dingen die je hoort, ziet, voelt of meemaakt, vormt er in je onderbewustzijn een overtuiging. Deze kunnen bevorderlijk zijn, maar ook kunnen ze belemmerend zijn. Kortom, je overtuigingen beïnvloeden continu hoe je je voelt. Ben je misschien diep van binnen ervan overtuigd dat je niet mooi genoeg bent, dan bepaalt dit hoe je je voelt en wat je over jezelf gelooft en daarmee de keuzes die je maakt in je dagelijks leven. Je zegt tegen jezelf: nee ik kan geen jurkje aan want mijn benen zijn geïrriteerd. Zo begin je je langzamerhand minder sexy te voelen en stap je zelfs misschien met minder zelfvertrouwen een relatie in. Je belemmert jezelf dus in het dagelijks leven.

Laseren zal je van je ongewenste haargroei af te helpen en je huid rustiger maken. Dit zal er al voor zorgen dat je een stapje dichter bij jouw stralende zelf kan komen. Maar er is ook iets dieper wat opgelost moet worden. Door al die jaren waar je je niet mooi genoeg hebt gevoeld, is het een gewoonte geworden om jezelf weg te cijferen. Hoe fijn zou het zijn als je weer echt, ook diep vanbinnen, gelooft dat je mooi bent? Dat je weer onbezorgd en vol zelf vertrouwen door het leven kan gaan?  Met de methode van Psych-K® help ik je graag je belemmerende overtuigingen te vervangen door bekrachtende overtuigingen.

Our community

[fts_instagram instagram_id=17841407928213658 access_token=IGQVJWUEphV3pIZAUZAieEpCR3ZATR3g0aS1JUk5nTnBfcWJCR2dqYW5IY2swc3ZACcXBKZAk4tTWE3cEFINVRqdER2WnlocldoZAE1WUnQ5SFR1SkJXdDM5a2dlbXdlRmRkR0hYLUhQZAFJ3 pics_count=6 type=basic super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Wat is Psych-K®?

Tijdens de Psych-K® sessies kijken we naar de dingen die jou onzeker maken. Wanneer we duidelijk hebben waar we aan moeten werken, gaan we gebruikmaken van verschillende technieken om te communiceren met jouw onderbewustzijn en jouw hogere zelf. Samen vervangen we de belemmerende overtuiging door een positieve overtuiging. Elke sessie is ons doel jou weer met stralend zelfvertrouwen de deur uit te laten lopen. Lees meer…[1]

[1] Link naar ‘Psych-K’-pagina

Hoe werkt laseren?

Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtbundel vrijgelaten, die wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje verschroeid. Daar kan dan geen nieuwe haar meer groeien. Laser ontharen zorgt ervoor dat je huid glad aanvoelt en niet geïrriteerd raakt. Lees meer…[1]

[1] Link naar ‘Laserbehandelingen’-pagina

Tevreden klanten

heading

Ben je klaar om de transformatie aan te gaan?

Eén jaar lang werken we aan jouw schoonheid, vanbinnen én -buiten. Ben jij klaar om te veranderen en die investering in jezelf te doen? Kies voor jouw zelfvertrouwen en maak een afspraak.

“Look after your skin - you only get one”

Over mij

heading

Ik ben jouw gids en kijk graag met je mee om te kijken hoe we jouw huid èn je zelfvertrouwen weer kunnen laten stralen. Ik hou van eerlijke communicatie, eerlijkheid over het resultaat dat we kunnen bereiken en eerlijkheid over mijn methodes. Ik geef je persoonlijke aandacht en kijk goed naar jouw behoeftes. Ben je na al dit nog niet tevreden dan geeft ik je garantie op niet goed=geld terug.

Jasmine Oxenvad - voeding - Stralend Skin & Body Clinic
Jasmine Oxenvad - Stralend Skin & Body Clinic
Video afspelen
Laser ontharen onderbenen - Stralend - De GentleMax PRO
Video afspelen