Stralend Vertrouwen

Transformatie programma voor minder haargroei en meer zelfvertrouwen.

Plan nu een vertrouwens consult
+
proefbehandeling in

Voor wie?

Duizenden vrouwen kampen met onzekerheden door ongewenste haargroei. Ze voelen zich niet vrij om dat leuke rokje te dragen of zich in een bikini te steken en worden beperkt in hun dagelijks leven; doordat ze elke dag moeten scheren is hun huid geïrriteerd en gevoelig. Vind jij dit ook zo vervelend? 

Het kan anders! Stralend Vertrouwen is een traject van twaalf maanden lang, waarbij we niet alleen je ongewenste haargroei aanpakken met 8 super effectieve laserbehandelingen, maar je daarnaast ook een revolutionaire op maat gemaakte methode bieden om jou te helpen weer vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Stralend Vertrouwen:

Investering:
€2999,-
voor 1 jaar of in 8 termijnen van €399,-
Ontzettend blij met mijn keuze om bij Jasmine met laserontharen te starten. Super vriendelijk onthaal, een leerzame uitleg over het ontharen en een vrijwel pijnloze behandeling. Dit had ik eerder moeten doen! Jasmine neemt echt de tijd voor je en zorgt dat je op je gemak bent.

Wanneer was de laatste keer dat je in jezelf hebt geïnvesteerd?

De methode

Overtuigingen zijn bijzondere dingen. Door ervaringen, dingen die je hoort, ziet, voelt of meemaakt, vormt er in je onderbewustzijn een overtuiging. Deze kunnen bevorderlijk zijn, maar ook kunnen ze belemmerend zijn. Kortom, je overtuigingen beïnvloeden continu hoe je je voelt. Ben je misschien diep van binnen ervan overtuigd dat je niet mooi genoeg bent, dan bepaalt dit hoe je je voelt en wat je over jezelf gelooft en daarmee de keuzes die je maakt in je dagelijks leven. Je zegt tegen jezelf: nee ik kan geen jurkje aan want mijn benen zijn geïrriteerd. Zo begin je je langzamerhand minder sexy te voelen en stap je zelfs misschien met minder zelfvertrouwen een relatie in. Je belemmert jezelf dus in het dagelijks leven.

Laseren zal je van je ongewenste haargroei af te helpen en je huid rustiger maken. Dit zal er al voor zorgen dat je een stapje dichter bij jouw stralende zelf kan komen. Maar er is ook iets dieper wat opgelost moet worden. Door al die jaren waar je je niet mooi genoeg hebt gevoeld, is het een gewoonte geworden om jezelf weg te cijferen. Hoe fijn zou het zijn als je weer echt, ook diep vanbinnen, gelooft dat je mooi bent? Dat je weer onbezorgd en vol zelf vertrouwen door het leven kan gaan?  Met de methode van Psych-K® help ik je graag je belemmerende overtuigingen te vervangen door bekrachtende overtuigingen.

Our community

[fts_instagram instagram_id=17841407928213658 access_token=IGQVJWUEphV3pIZAUZAieEpCR3ZATR3g0aS1JUk5nTnBfcWJCR2dqYW5IY2swc3ZACcXBKZAk4tTWE3cEFINVRqdER2WnlocldoZAE1WUnQ5SFR1SkJXdDM5a2dlbXdlRmRkR0hYLUhQZAFJ3 pics_count=6 type=basic super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Wat is Psych-K®?

Tijdens de Psych-K® sessies kijken we naar de dingen die jou onzeker maken. Wanneer we duidelijk hebben waar we aan moeten werken gaan we gebruik maken van verschillende technieken om te communiceren met jouw onderbewustzijn en met jouw hogere zelf. We gaan samen de belemmerende overtuiging vervangen door een positieve overtuiging. Voor Psych-K® hoeven we weinig te praten en het gaat vooral om het in balans brengen van je onderbewustzijn. Elke sessie zullen we er samen aan werken jou weer met stralend vertrouwen de deur uit te laten lopen.

Wat is laser?

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de GentleMax PRO, een medisch laserapparaat. Bij Laser ontharen wordt er een geconcentreerde lichtbundel vrijgelaten welke wordt opgenomen door het pigment van het haartje. Dit licht wordt omgezet naar warmte in het haarzakje en dit zorgt ervoor dat de haarzak afsterft.

Hoewel je na één behandeling al een verschil ziet, is het belangrijk te onthouden dat alleen de haartjes in de groeifase goed contact met het haarzakje maken en dus alleen die haarzakjes verdwijnen. Door de hormonale regeling van haargroei zijn niet alle haarzakjes tegelijk in de groeifase (anders zou iedereen periodiek kaal en op andere tijden overbehaard zijn). Daarom zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om het overgrote deel van de haartjes te verwijderen. Laser ontharen zorgt ervoor dat uw huid vrij van haar wordt, gladder aan voelt en niet meer geïrriteerd raakt.

Tevreden klanten

heading

Wist je dat?

Door jarenlang te scheren je je huid barrière beschadigt? Elke keer als je scheert verwijder je ook duizenden huidcellen die jouw huid barrière vormen. Dit betekent dat je huid zijn beschermlaagje verliest en hier mee ook vocht en gezonde vetten, wat een gevoelige en geïrriteerde huid veroorzaakt. Door jarenlang je elke dag te scheren zorgt dit zelfs voor een versnelt aging proces.

“Look after your skin - you only get one”

Over mij

heading

Ik ben jouw gids en kijk graag met je mee om te kijken hoe we jouw huid èn je zelfvertrouwen weer kunnen laten stralen. Ik hou van eerlijke communicatie, eerlijkheid over het resultaat dat we kunnen bereiken en eerlijkheid over mijn methodes. Ik geef je persoonlijke aandacht en kijk goed naar jouw behoeftes. Ben je na al dit nog niet tevreden dan geeft ik je garantie op niet goed=geld terug.

Video afspelen
Video afspelen