instagram

@stralendclinic

 

Over Jasmine

 • gratis vrijblijvend intake
 • persoonlijke aandacht
 • belovende resultaten

.

IMG_2982

Mijn naam is Jasmine Oxenvad, met roots in Engeland. Ik ben in Londen opgeleid tot Huid- en laserspecialist.

 

Ik geloof dat iedereen zich goed in zijn of haar vel moet kunnen voelen. Daar kan ik bij helpen. Veel mensen zijn onzeker op het gebied van beauty. Of dit misschien ongewenste haargroei is of ze hebben last van bepaalde huidproblemen of ze hebben juist even af en toe een lekker verwen moment nodig. Ik begrijp het en wil je hierbij graag helpen door jou effectieve en eerlijke behandelingen aan te bieden.

 

Ik ben begonnen met Stralend Skin & Body Clinic omdat ik net dat extraatje wil bieden. Ik wil graag juist die persoonlijke aandacht aanbieden welke je nodig hebt.

 

Zelf ben ik heel resultaat gedreven en vind ik het superleuk om mee te denken en mee te werken om de beste resultaten te behalen. Ik wil dat je je thuis voelt bij Stralend en dat je even lekker alles loslaat. Bij Stralend begrijpen we als geen ander dat eerlijk en effectieve behandelingen the way forward is.

Kwaliteitsmerken

Veel mensen zijn tegenwoordig bewust bezig met hun uiterlijk en willen tegelijkertijd de juiste keuzes maken qua gezondheid. Het is moeilijk om te weten welke chemische stoffen nou wel of niet schadelijk zijn en wat het beste vermeden kan worden. We willen immers dat zo weinig mogelijk chemicaliën in onze bloedbaan terecht komen, ook door huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Stralend maakt gebruik van 3 echte topmerken: Tropix, Candela en Pollogen Maximus

instagram

@stralendclinic

Blije klanten

  Neem contact op

  Bel 073 747 00 68 om een gratis intake in te plannen of boek een online afspraak.

  Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

  jasmine@stralendwaalwijk.nl

  073 - 747 00 68

  06 39009476 | WhatsApp

  DINSDAG 09.00 – 20.00
  DONDERDAG 09.00 – 20.00
  VRIJDAG 09.00 – 20.00
  Chat openen