instagram

@stralendclinic

 

Over Jasmine

Mij naam is Jasmine Oxenvad, met roots in Engeland. Ik ben in Londen opgeleid tot Huid- en laserspecialist.

 

Ik geloof dat iedereen zich goed in zijn of haar vel moeten voelen. Daar kan ik bij helpen. Veel mensen worden beïnvloed door wat ze om zich heen zien in magazines en op social media. Hierdoor ontstaat soms onzekerheid. Ik wil mensen juist inspireren om veranderingen aan te brengen die passen bij hun levensstijl. Daarnaast wil ik ze helpen door middel van lichaamsbehandelingen die niet te ingrijpend zijn voor hun lichaam, maar waardoor ze er wél beter uit gaan zien. Ik werk met natuurlijke behandelingen om cellulitis te verwijderen, waardoor mijn klanten op een voordeligere en veiligere manier beter in hun vel komen te zitten.

 

Ik ben begonnen met Stralend Skin & Blody Clinic omdat het mij opviel dat mensen met weinig vrije tijd op zoek zijn naar kwaliteitsbehandelingen. De Engelse beauty-branche is één van de meest toonaangevende van de wereld en daarom kan ik de meest geavanceerde en effectieve werkwijze bieden. Dit zijn behandelingen die echt werken en snel resultaat geven! Stralend levert uitsluitend maatwerk: ik kijk samen naar je persoonlijke wens en kijken verder hoe we de beste resultaten kunnen bereiken, zodat de klant altijd weer tevreden de deur uitgaat.

Kwaliteitsmerken

Veel mensen zijn tegenwoordig bewust bezig met hun uiterlijk en willen tegelijkertijd de juiste keuzes maken qua gezondheid. Het is moeilijk om te weten welke chemische stoffen nou wel of niet schadelijk zijn en wat het beste vermeden kan worden. We willen immers dat zo weinig mogelijk chemicaliën in onze bloedbaan terecht komen, ook door huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Stralend maakt gebruik van 3 echte topmerken: Tropix, Candela en Pollogen Maximus

Blije klanten

Neem contact op

Je kunt te allen tijde contact met me opnemen. 

09u-20u Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

jasmine@stralendwaalwijk.nl

073 - 747 00 68

06 39009476 | WhatsApp