instagram

@stralendclinic

 

Merken

De merken die ik gebruik

Tropic

Veel mensen zijn tegenwoordig bewust bezig met hun uiterlijk en willen tegelijkertijd de juiste keuzes maken qua gezondheid. Het is moeilijk om te weten welke chemische stoffen nou wel of niet schadelijk zijn en wat het beste vermeden kan worden. We willen immers dat zo weinig mogelijk chemicaliën in onze bloedbaan terecht komen, ook door huid- en lichaamsverzorgingsproducten.

Daar kan Stralend door het gebruik van Tropic bij helpen. Tropic is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk. Het merk is ontwikkeld door Susan Ma in Surrey, Engeland, waar de producten met de hand gemaakt worden. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen en zijn geschikt voor alle huidtypes. In Engeland is Tropic the next big thing en wordt het steeds bekender bij de sterren.

Candela

Zou jij het niet heel fijn vinden om nooit meer te hoeven scheren en dat scheerbultjes voortaan verleden tijd zijn? Dan ben je op de juiste plek! Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Ze krijgen vaak bultjes en irritaties van het scheren en verlangen naar iets wat voor altijd ongewenste haargroei zal stoppen. Samen met Candela bied ik een effectieve behandeling, die je binnen 4-6 keer van je ongewenste haar af gaat helpen. Door een laser te gebruiken die CE medisch goedgekeurd is, zorgen we voor een veilige en effectieve behandeling.

Jong of oud, slank of volslank, veel vrouwen krijgen last van cellulitis en verslapping van de huid. Sterren en beroemdheden gaan regelmatig onder het mes om ‘het perfecte lichaam’ te krijgen. Wat wij echter veel belangrijker vinden bij Stralend, is dat je op jouw manier er goed uitziet, zonder de inzet van plastische chirurgie. Door middel van de nieuwste technologieën kunnen we bij stralend als enige in Nederland met ons unieke apparaat dit bereiken. We combineren twee verschillende technieken van dit apparaat, zodat we verschillende problemen tegelijkertijd kunnen aanpakken. Deze behandelingen kunnen wekelijks gedaan worden, we adviseren om 6 behandelingen te doen om optimaal resultaat te krijgen maar. Dit is een algemene richtlijn en we kijken samen bij jou eerste behandeling hoeveel behandelingen het beste passen bij jouw wensen.

  Neem contact op

  Je kunt te allen tijde contact met me opnemen. Bel me, mail me, of vul het contactformulier in.

  Groetjes, Jasmine

  09u-20u Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

  Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

  jasmine@stralendwaalwijk.nl

  06 39009476

  Chat openen