instagram

@stralendclinic

 

Facials

Tropic Facials

Onze facials

Veel mensen zijn bewuster bezig met wat ze eten, drinken en ook met wat ze op hun lichaam smeren. Veel chemische stoffen in cosmetica worden immers door de huid opgenomen.

Tegenwoordig zitten er veel schadelijke stoffen in verzorgingsproducten en is het moeilijk een effectief, natuurlijk alternatief te vinden. Stralend heeft de oplossing. Wij werken als enige in Nederland met het merkt Tropic. Tropic is ontwikkeld door Susan Ma uit Surrey in Engeland, waar de producten met de hand gemaakt worden. In Engeland is Tropic inmiddels The next big thing. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Tropic is een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijk is, waardoor het voor alle huidtypes geschikt is. Geef niet alleen jezelf maar ook je huid een cadeautje met een ontspannende facial.

 

Waarom Stralend

Stralend staat in het teken van natuurlijk uitstralen. Wij willen dat mensen zich goed en zelfverzekerd voelen als hun eigen zelf. Stralend is ook uniek in alles wat we doen; wij zijn de enige in Nederland die Tropic gebruiken en verkopen. Wilt u meer informatie over Tropic, neem gerust contact met ons op.

Prijzen zijn per behandeling 

Tropic™ Facial Reiniging + Relax

€55

60 min. | reiniging - scrub - tweede reiniging van gezicht - massage van nek en schouders - masker - voedende producten

Tropic™ Facial kort Reiniging + Relax

€30

30 min. | reiniging - scrub - masker - voedende producten

Stralend Facial

Onze Stralend facial met dermaplaning:

Onze Stralend Facial wordt gecombineerd met dermaplaning. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal mesje dat we gebruiken om dode huidcellen en donshaartjes te verwijderen. Dit is de meest efficiënte manier om de huid te exfoliëren, om verstopte poriën te voorkomen en om je huid weer mooi glad te maken en een gezonde glow te geven.

Prijzen zijn per behandeling 

Stralend Facial dermaplaning

€80

60 min | reiniging - dermaplaning

Luxe Facial

Over onze Luxe facial:

Onze Luxe Facial is een combinatie van onze tropic Facial en Huidverstrakking behandeling. Door de combinatie van warmte van de radiofrequentie en voedende producten, is dit een heerlijk ontspannende facial die veel resultaten geeft.

Prijzen zijn per behandeling 

Luxe Facial huidverstrakking

€100

60 min. | reiniging - scrub - Huidverstrakking dmv radiofrequentie - masker - voedende producten

Neem contact op

Je kunt te allen tijde contact met me opnemen. 

09u-20u Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

Cypressenlaan 6 | 5161VW | Sprang Capelle

jasmine@stralendwaalwijk.nl

073 - 747 00 68

06 39009476 | WhatsApp